Arama sonuçları: *

• Users: Ahmet7752
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Öneri Cs2 de hangi bıçağı seçmeliyim sizce ?

dediğin bıçakların hepsini kullandım ben bayonet öneririm animasyonu çok iyi sıkmıyor talonun çekişi uzun sürüyor kolay sıkıyor huntsman da fena değil
  2. A

🔥İndirim 999 TL RAMPAGE Blitz Wireless 2.4G+ BT Mikrofonlu

bedava versinler yine almam bunun yerine bimden 100 TL'ye kulakiçi kulaklık alın daha kaliteli ses alırsınız
  3. A

MSI 24.5" MAG 256F 180Hz 1ms Monitör alınır mı?

itopyada indirimli fiyatiyla kesinlikle alinir bende aldım özellikleri fiyatı bakımından baya iyi
  4. A

🔥İndirim KZ EDX Pro kulak içi Kulaklık Vergi Dahil 225 TL

yeni hesap acip oyle alman lazim yoksa dedigin fiyata geliyo indirimsiz 1718912398 bu paraya bir şey kaybetmezsiniz alınır bu kulaklık
  5. A

🔥İndirim Asus Rog Gladius III AimPoint 2149 TL

beyaz alanlar kampanyayi tekrar denesin sorun cozulmus
  6. A

bende beyaz aldim banada yeni geldi mail ama siteden gine uygunsuz urun gozukuyor bu sorunu yasayanlar asus destege ticket acsin ne kadar cok acilirsa iyidir duzeltilir belki
  7. A

malesef urunun geri odemesi yok bu arada alacaklar ona gore alsin ben zaten geri odemesi oldugu icin almamistim ama alacaklar dikkat etsin geri odemesi yok
  8. A

aldik bakalim tamda saglam bir kablosuz mouse a ihtiyacim vardi umarim mouse uzmez
  9. A

Logitech G29 Aldım İptal Etmeli miyim?

bende vardi g29 araba manyagi olmama ragmen 1 hafta sonra sarmadi sattim rtx ekran karti aldim yani alacaksan cok kaliteli thrustmasterın setlerinden al yada alma benim tavsiyem sim racing kafeler var orda deneyebilirsin
  10. A

Her Sabah Mide Bulantısı

reflü olabilir yatarken yuksek yastik kullan yatmadan 3-4 saat once birsey yeme bu sekilde dene bi cozulmuyorsa ya acliktandir yada psikolojik olabilir
  11. A

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

hyperx cloud 2 var kablosuz kulaklik ariyorum bu kulakliga gecilir mi ?
  12. A

ehliyet teorik ders zorunlu mu?

merhaba ehliyet kursum basladi ama gececi calistigim icin gidemiyorum gitme zorunlulugu var mi bi sıkıntı çıkar mı?
  13. A

Okumak istemiyorum okulu sevmiyorum

en azindan liseyi bitirmen iyi olur ben bıraktım çok pişmanım iyi düşün öyle karar ver birakman icin iyi bi planin olmasi lazim
  14. A

❌İndirim Bitti! VGN Gamepower X3 Kablosuz 49gr PAW 3395 Sensör Gaming Mouse 944₺

ben aldım tahmini teslimden 6 gun once geldi efsane mouse hic kopma fln yok skatezleri cok iyi fingertip kullanan ve kucuk - orta eli olanlara oneririm
  15. A

Hangi calisma stili mantıklı?

YKS 2024 e hazırlanıyorum tyt ayt yolunda nasil ilerlemek mantikli ben suan once tyt turkceden basladim ve boyle ders ders tyt yi bitirip sonra ayt bitiricem planim bu yonde ama bu mantikli mi yoksa biraz turkce biraz matematik parça parça ilerlemek mi mantikli?
  16. A

lens kullanımı hakkında bilgi

lens icin daha onceden gozluk kullanman şart değil ben direkt lens ile başladım ama önermiyorum göz kuruluğu yapıyor bazen lens yokkende batma hissi oluyor bundan dolayi gözlüğe geçtim
  17. A

Çözüldü✓ Xpg Summoner Cherry Mx Red vs Akko 3068B

tam boyut oyun icin bence biraz gereksiz kaciyo ben akko oneririm
  18. A

350-400 tl arası mousepad önerisi

merhaba butcem 350-400 arasinda bu butceye guzel bir mousepad önerebilir misiniz? oyunlarda dusuk dpi ve hassasiyet kullaniyorum
  19. A

1m sıralamayla mezuna kalınır mı?

yardimci oldugun icin sagol buyuk ihtimal mezuna kalicam gecen yil hic calismadim dershane + sıkı calisma programi yapicam ins pisman olmam
  20. A

1m sıralamayla mezuna kalınır mı?

sağlık kurumlari yonetimi var 4 yıllık ama seneye daha mi zor olur sinav dershaneyle kurtarabilirmiyim acaba
Geri