Arama sonuçları: *

1. A

35k bütçe Laptop önerisi

35 üstünü geçemiyorum ona göre birşeyler önerir misiniz
  2. A

Staj Yeri Bulamıyorum ne yapmam lazım

git telefonculara bilgisayarcılara sor abi ben stajyer olarak iş yeri arıyorum falan filan durumu açıkla adamın ihtiyacı olması gereken belgeler benim bildiğim iş sağlığı ve iş güvenliği belgesi ve usta öğretici belgesi bu ikisi senin stajyer olacağın yerde olmak zorunda
  3. A

20k telefon honor 400 fiyatı

peki telefon hakkında ne düşünüyorsun 5-6k daha fazla verip a56 almaya değer mi yoksa honor 400 mü tercih ediyim
  4. A

20k telefon honor 400 fiyatı

a56 düşünüyordum normalde ama fiyatı pahalı geldi şarjıydı ekran koruyucusuydu falanıydı filanıydı honor 400 almayı düşünüyorum şuan honor 400 18.750 TL ama bana salı-çarşamba gibi bir miktar para yatacak o güne kadar indirim biter mi bilgisi olan varmı
  5. A

En fazla 20k bütçeyle telefon önerisi

kanka o 24k diyor ama o bütçelere çıkmam zor görünüyor birde kamerası benim için son kullandığım telefodan sonra biraz önemli gelmeye başladı pesten başka bir oyun oynamıyorum telefonda samsung a56 düşünüyorum ben
  6. A

En fazla 20k bütçeyle telefon önerisi

20k bütçem var daha üste çıkamıyorum şuan tecno camon 18p kullanıyorum performansından memnunum fakat kamerasını beğenmiyorum kamerası fena olmayan bir telefon önerir misiniz
  7. A

Bu sistem alınır mı ?

Asla alınmaz 2k daha verip sıfır 3060 lı pc alabilirsin
  8. A

6-7 k pc toplama önerisi?

Monitöre gerek yok
Geri