En fazla 20k bütçeyle telefon önerisi

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
20000
20k bütçem var daha üste çıkamıyorum şuan tecno camon 18p kullanıyorum performansından memnunum fakat kamerasını beğenmiyorum kamerası fena olmayan bir telefon önerir misiniz

Az sonra poco festivali başlıcak x7 pro veya bütçe zorlarsan f7 alabilirsin

Az sonra poco festivali başlıcak x7 pro veya bütçe zorlarsan f7 alabilirsin
kanka o 24k diyor ama o bütçelere çıkmam zor görünüyor birde kamerası benim için son kullandığım telefodan sonra biraz önemli gelmeye başladı pesten başka bir oyun oynamıyorum telefonda samsung a56 düşünüyorum ben

kanka o 24k diyor ama o bütçelere çıkmam zor görünüyor birde kamerası benim için son kullandığım telefodan sonra biraz önemli gelmeye başladı pesten başka bir oyun oynamıyorum telefonda samsung a56 düşünüyorum ben
3bin tl kupon var 21bine düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera istiyosan honor 400 bak

google sorununu dert edinmezsen huawei telefon nova serilerine göz atabilirsin. daha önce nova 9 kullanıyordum hem diğerlerinin dikkatini çekiyordu hem hafifti hem de şık bir tasarımı vardı. kamerası da emsallerine göre gayet iyiydi. ama google servislerinin olmaması bir noktada can sıkıcı olabiliyor.

20k bütçem var daha üste çıkamıyorum şuan tecno camon 18p kullanıyorum performansından memnunum fakat kamerasını beğenmiyorum kamerası fena olmayan bir telefon önerir misiniz
S24 fe alabilirsen güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,434
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri