Honor 200 e bakıyordum şuanda güncelleme desteği çok etkiler mi bitiyor bile olsa alınır mı.Çıkabilirsen S24fe al çıkamazsan A55 veya Honor 200(güncelleme desteği bitti bitecek)
Gb olarak 512 lazım bana s24 128 var galiba fiyat olarakta 25k 128i gb çeksek dahada artar fiyatıİlla ki internetten sıfır almak istiyorum diyorsan a55 olabilir. Butce artarsa s24 fe alabilirsin.
O konuda bilgim yok kimisi donanım için alır kimisi güncelle desteği uzunluğuna bakar ben açıkçası hem uzunluk hemde donanımdan yanayım desteği biten bir telefon 2 yıl pek etkilenmez ama bir zaman sonra ufak tefek arıza veya sorunla karşılaşma muhtemel dediğim gibi benim bu konuda pek bilgim yokHonor 200 e bakıyordum şuanda güncelleme desteği çok etkiler mi bitiyor bile olsa alınır mı.
Ben s24 fe varken honor'u tercih etmezdim. Ki güncelleme desteği bitecek bir telefon sifir alınmamalı bence.Honor 200 e bakıyordum şuanda güncelleme desteği çok etkiler mi bitiyor bile olsa alınır mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gb olarak 512 lazım bana s24 128 var galiba fiyat olarakta 25k 128i gb çeksek dahada artar fiyatı
Senin bütçeden 512 bulmak çok zor Bi redmi serilerinde var örnek olarak redmi note 13 pro 5g gibi ama redmi hiç mi hiç tavsiye etmem alabilirsen 256gb a55 var yada bütçeni arttırmaktan başka seçenek geçmez elineHonor 200 e bakıyordum şuanda güncelleme desteği çok etkiler mi bitiyor bile olsa alınır mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gb olarak 512 lazım bana s24 128 var galiba fiyat olarakta 25k 128i gb çeksek dahada artar fiyatı