Yardım 20k TELEFON ÖNERİSİ

BEYREK

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
20000
Merhaba arkadaşlar 20k bütçem var, hafif esneme payım var.
Kamerası önemli benim için, oyun vs fazla oynamıyorun donma, kasma, takılma vs olmayan varsa önere bileceğiniz yardımınızı bekliyorum.

İlla ki internetten sıfır almak istiyorum diyorsan a55 olabilir. Butce artarsa s24 fe alabilirsin.

Çıkabilirsen S24fe al çıkamazsan A55 veya Honor 200(güncelleme desteği bitti bitecek)
Honor 200 e bakıyordum şuanda güncelleme desteği çok etkiler mi bitiyor bile olsa alınır mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla ki internetten sıfır almak istiyorum diyorsan a55 olabilir. Butce artarsa s24 fe alabilirsin.
Gb olarak 512 lazım bana s24 128 var galiba fiyat olarakta 25k 128i gb çeksek dahada artar fiyatı

Honor 200 e bakıyordum şuanda güncelleme desteği çok etkiler mi bitiyor bile olsa alınır mı.
O konuda bilgim yok kimisi donanım için alır kimisi güncelle desteği uzunluğuna bakar ben açıkçası hem uzunluk hemde donanımdan yanayım desteği biten bir telefon 2 yıl pek etkilenmez ama bir zaman sonra ufak tefek arıza veya sorunla karşılaşma muhtemel dediğim gibi benim bu konuda pek bilgim yok

Gb olarak 512 lazım bana s24 128 var galiba fiyat olarakta 25k 128i gb çeksek dahada artar fiyatı
Ben s24 fe varken honor'u tercih etmezdim. Ki güncelleme desteği bitecek bir telefon sifir alınmamalı bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: Micx

Senin bütçeden 512 bulmak çok zor Bi redmi serilerinde var örnek olarak redmi note 13 pro 5g gibi ama redmi hiç mi hiç tavsiye etmem alabilirsen 256gb a55 var yada bütçeni arttırmaktan başka seçenek geçmez eline

Honor 200'ün daha kısıtlı güncelleme ömrü sorun oluşturmaz. Yazılımsal olarak sorun oluşma ihtimali her telefonda olduğu kadar olacaktır, fiziksel olarak da zarar görmediği sürece uzun süreler kullanılabilir. Ara sıra 20k altına resmi satıcılar sattığından ötürü A56'ya bakılabilir, A55 yerine tercih edilebilir.

Honor 200

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,094
Üyeler
175,163
Son üye
Splintex
Geri