Micx

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Micx
      Wraith çok da iyi indirimler yapmıyor ya. A9 PRO'nun da o indirime gireceğini sanmıyorum. Yani bunu düşünerek beklemek yerine, Aula almak daha mantıklı...
    • Micx
      Micx, 2000 TL Altı Kablosuz Mouse başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tekerlek koruması ve dış kaplama konusunda arkadaşın dedikleri doğru, ATK o konularda kaliteli. Normal kullanımda fark anlaşılmaz mantığına da katılıyorum...
    • Micx
      ATK A9 Pro'nun dış kaplaması daha premium, driver'ı da çok pratik. Ama skatezleri Aula kadar kalın değil. En önemlisi de ATK A9 Pro'da eski nesil 3395...
    • Micx
      bu dediğinize kesinlikle katılıyorum ultra ile plus arasında sadece boy farkı var insanın kafası karışıyor onumu bunu mu alsam diye
    • Micx
      bu fiyata donanım olarak şuanda daha iyisi yok yazılımı tartışılır ama ekleme yaparsan başka alternatifler de var ama arttırmaz isen dediğim gibi bu fiyatta...
    • Micx
      sensör olarak pro plusdan daha güncel ve daha iyi vereceğin farka değecektir
    • Micx
      Bütçe çıkarsa 2 seçenekte üzmez ama o kadar çıkmışken şahsen ben 250 daha ekleyip Aula v9 ultra veya ultra plus tercih ederdim tabi durumunuza bağlı olarak
    • Micx
      Micx, 2-2.5k Mouse Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      listemde duruyor hocam peki Aula V9 ultra hakkında ne düşünüyorsunuz?
    • Micx
      Micx, Mouse / Mousepad kategorisinde 2-2.5k Mouse Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      2 yıldır kullandığım mouse tıklamada bozukluk sonucunda yenisini almaya karar verdim hep ucuza kaçtım bu sefer kaliteli olsun diyorum en fazla 2.5k...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,304
Üyeler
198,099
Son üye
Adonshere
Geri