Hiç oyun kolu kullanmadım ama şu sıralar bir kafamı yaslayıp kol ile hikayeli oyunlara atılmak istiyorum uzun süre götürecek xbox,steam,epic uyumlu kol lazım şimdiden teşekkürler
Not: Xbox tuş dizilimi olması şart
Monitörüm arızalandığından garantiye verecem sinerji tarafına sorduğumda depo adresi ve anlaşmalı kargo kodu verdiler sürat kargo şart eklediler yakınımda sürat kargo şubesi yok o yüzden kurye çağırmayı düşünüyorum aklımda kalanlar
Kuryeyi çağırdım diye ücret ödeyecekmiyim yoksa kodu verince...
şöyle diyeyim eğer doğal bir renk istiyorsan samsung eğer daha renkli ve canlı istiyorsan honor fotoğraf kalitesi bana göre pek fark etmesede honor bi tık önde gibi
1751795716
sana tasvsiyem videolara bak hangisini beğenirsen onu al ama gidebilirsen elden test etmeni öneririm
Honor yazılımı stabil sorunsuz şuanda sadece samsung da good lock gibi özelleştirme çok kısıtlı yani az önem vermiyorsan honor al samsung daha silikon karbona geçmedikten sonra hala pil konusunda geride
3. seçenek olduğunu sanmıyorum evde halı varsada ben orda yürümeyi tercih etmiyorum malum hava sıcak yürüdüysemde toprağa basıp öylede denedim hatta plastik terlik giyiyorum çarpmasın diye terliği çıkarınca elimde yavaştan yükseliyor can yakmıyor ama çekmeme sebeiyet verecek kadar cızırdatıyor...
Başlıkta belirttiğim gibi sorun bu bide kasanın arka tarafına telefon kulaklık vs.. şarj etmek için Type-A to Type-C kablo taktım type c ucuna dokununca elektrik çarpıyor sebebi ne bileşenlere zarar verir mi 1 yıl önce aldım sistemi geldiğinden beri böyle sorun yaşamadım ama bu durum rahatsız...