Arama sonuçları: *

• Users: Micx
  • Order by date
  1. Micx

PC için 2700TL Gamepad Önerisi

Xbox tuş dizilimi tercih ederim yazmamışım
  2. Micx

PC için 2700TL Gamepad Önerisi

Hiç oyun kolu kullanmadım ama şu sıralar bir kafamı yaslayıp kol ile hikayeli oyunlara atılmak istiyorum uzun süre götürecek xbox,steam,epic uyumlu kol lazım şimdiden teşekkürler Not: Xbox tuş dizilimi olması şart
  3. Micx

Kargo Nasıl Gönderilir

Hayırlısı kendi sitesinde kurye çağır var 1763059719 Tc ne için?
  4. Micx

Kargo Nasıl Gönderilir

alıcı,gönderici adresi,kargo anlaşma kodu ve kendi telefon numaramı yazdım bunlar yeterli mi
  5. Micx

Kargo Nasıl Gönderilir

Monitörüm arızalandığından garantiye verecem sinerji tarafına sorduğumda depo adresi ve anlaşmalı kargo kodu verdiler sürat kargo şart eklediler yakınımda sürat kargo şubesi yok o yüzden kurye çağırmayı düşünüyorum aklımda kalanlar Kuryeyi çağırdım diye ücret ödeyecekmiyim yoksa kodu verince...
  6. Micx

Honor magic 7 pro mu s25 mi

şöyle diyeyim eğer doğal bir renk istiyorsan samsung eğer daha renkli ve canlı istiyorsan honor fotoğraf kalitesi bana göre pek fark etmesede honor bi tık önde gibi 1751795716 sana tasvsiyem videolara bak hangisini beğenirsen onu al ama gidebilirsen elden test etmeni öneririm
  7. Micx

Honor magic 7 pro mu s25 mi

Honor yazılımı stabil sorunsuz şuanda sadece samsung da good lock gibi özelleştirme çok kısıtlı yani az önem vermiyorsan honor al samsung daha silikon karbona geçmedikten sonra hala pil konusunda geride
  8. Micx

Kasanın metal kısımlarından elektrik çarpması normal mi?

Uyarını dikkate alacağım umarım bu sorunu çözebilirim teşekkürler yardım için
  9. Micx

Bu iş biraz zor olacak deneyimli birinden yardım alsam iyi olur elime yüzüme bulaştırmak istemem
  10. Micx

Sorunu o olup olmadığını anlamanın bir yolu varmı?
  11. Micx

3. seçenek olduğunu sanmıyorum evde halı varsada ben orda yürümeyi tercih etmiyorum malum hava sıcak yürüdüysemde toprağa basıp öylede denedim hatta plastik terlik giyiyorum çarpmasın diye terliği çıkarınca elimde yavaştan yükseliyor can yakmıyor ama çekmeme sebeiyet verecek kadar cızırdatıyor...
  12. Micx

görünürde kasa ile arasında 1-2 cm boşluk var
  13. Micx

Ben montaj yapmadım hazır aldım Evde görünürde var prizde de ama kaçak varmı onu ölçebilecek aletim yok
  14. Micx

Çağırmayı bende düşünüyorum müsait bir zamanda peki bileşenlere zarar verirmi bu sorun 1 yıldır sorun yaşamadım ama sonradan ne olur bilemem
  15. Micx

Başlıkta belirttiğim gibi sorun bu bide kasanın arka tarafına telefon kulaklık vs.. şarj etmek için Type-A to Type-C kablo taktım type c ucuna dokununca elektrik çarpıyor sebebi ne bileşenlere zarar verir mi 1 yıl önce aldım sistemi geldiğinden beri böyle sorun yaşamadım ama bu durum rahatsız...
  16. Micx

S24+ ve s24 fe arasında kaldım

Poco serisi bana göre sadece oyun için alınır esporcu veya oyun bağımlısı değilsen honor veya samsung bak
  17. Micx

SSD DEĞİŞİRSE WİNDOWS LİSANSI GİDERMİ?

CMD'ye slmgr -dli yazarak öğrenebilirsiniz. OEM Channel veya Retail Channel olmalı.
  18. Micx

Medimarkt Flexible Nano Koruyucu Nedir?

Bilemiyorum malum ülkede kargolara pek özen verildiğini şahsen görmedim bide cam Allah nazarında korusun
  19. Micx

Yardım 20k TELEFON ÖNERİSİ

Senin bütçeden 512 bulmak çok zor Bi redmi serilerinde var örnek olarak redmi note 13 pro 5g gibi ama redmi hiç mi hiç tavsiye etmem alabilirsen 256gb a55 var yada bütçeni arttırmaktan başka seçenek geçmez eline
  20. Micx

Yardım 20k TELEFON ÖNERİSİ

O konuda bilgim yok kimisi donanım için alır kimisi güncelle desteği uzunluğuna bakar ben açıkçası hem uzunluk hemde donanımdan yanayım desteği biten bir telefon 2 yıl pek etkilenmez ama bir zaman sonra ufak tefek arıza veya sorunla karşılaşma muhtemel dediğim gibi benim bu konuda pek bilgim yok
Geri