Arama sonuçları: *

• Users: BaTiNpUsAtYT
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Samsung Galaxy A9+ Ram Yeterliliği

Samsung galaxy a9+ tablet alacağım eğer performansta çok değişiklik olmazsa 4gb olanı almak istiyorum 8gb arasında 1000tl gibi bir fark var acaba aradaki fark nasıl?
  2. B

taahütlü internet nedir

tahütlü kullanmadığım derken tahütsüz internet alıram demek istiyorum 1687038579 yani mesela turknet abonesi olduğum zaman 1 ay inerneti hic kullanmadım para veriyor muyum ön ödemeli inernetin mantığı bu mudur
  3. B

taahütlü internet nedir

yok yani tahütsüz kullanırken ödemedim veya kullanmadım kullanmadığımın parasını ödüyor muyum? 1687037875 ben tahütlü kullanıyorum tahütsüze gecekmek istiyorum biraz araştırmak istiyoum
  4. B

taahütlü internet nedir

şimdi tahütlü internette kullanmadığım zaman para ödüyor muyum veya ödemediğimde sıkıntı çıkıyor mu
  5. B

Twich yayın açma için internet gereksinimleri

Peki Mesela 720p 60fps için kaç gerekli 1674053008 Yeni internet almayı düşünüyoruz 1674053012 Yeni internet almayı düşünüyoruz
  6. B

Twich yayın açma için internet gereksinimleri

Arkadaşlar twich te iyi bir yayın yapmam için gerekli internet kaç upload mesela 8 yeter mi?
  7. B

FAT32 ve NTFS hangisini seçicem

Fat32 sanırım
  8. B

Linux acılırken bios a giremiyorum

Arkadaşlar yeni manjaro linux işletim sistemi kurdum ama klavye açılırken kapanıyor ve vindovs a giremiyorum 1669757292 Yani klavyeye erişemediğim için Windows a geçiş yapamıyorum
  9. B

işlemci özellikleri yanlış

6 thread görünüyor
  10. B

bios u güncelledim ama drum gine aynı
  11. B

olmadı
  12. B

olmadı gine aynı
  13. B

10000TL BÜTCEM VAR YAYINCI PC ALINIR MI ÖNERİR MİSİNİZ

işlemcisi iyi olsa yeter mesela işlemcide i5 10400f veya 11400f veya amd ryzen 5 5500 olabilir ama ekran krını da cok kötü bişi alma mesela gtx 1650 olur rx 6500xt olur hazır sistemleri iyi takip et
  14. B

arkadaşlar işlemcim amd ryzen 5 5500 6 core 12 tread ama cpu-z ve windows un kendi içinde 3 core 6 tread görünüyor herşeyi denedim düzeltemedim ne yapmalıyım
  15. B

rx580 ne kadara satabilirim

Hocam eğer kart temiz kullanılmış bakım yapılmış mining yapılmamışsa 2700 TL yi görebilirsin ama bakımsızsa 1600tl civarı
  16. B

Yayıncılık İçin Topladığım Sistem Sizce İyi Mi, Fiyatına Değer Mi ?

Abi işlemci AMD ryzen 7 5800x3d olsaymış iyi olurmuş
  17. B

PC fiyatları düşecek mi

Arkadaşlar 28 Ekim'de ÖTV de indirim olacağı söyleniyor sizce bu doğru mu ben yeni PC alıcam 28 Ekim'den sonra mı alıyım önce mi? Abdullah abi eni aldığınız fiyat bugünki fiyattır demişti kararsız kaldım
Geri