BaTiNpUsAtYT
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
şimdi tahütlü internette kullanmadığım zaman para ödüyor muyum veya ödemediğimde sıkıntı çıkıyor mu
Belirli bir süre onu kullanacağının garantisini veriyorsun. Ve eğer o süreden önce çıkmak istersen para ödüyorsun. Ödemezsen mahkemeye veriyorlarşimdi tahütlü internette kullanmadığım zaman para ödüyor muyum veya ödemediğimde sıkıntı çıkıyor mu
Sozleşmeli tahhüütlü internet 12 ay veya 24 ay boyunca her ay fatura ödemektesin.şimdi tahütlü internette kullanmadığım zaman para ödüyor muyum veya ödemediğimde sıkıntı çıkıyor mu
yok yani tahütsüz kullanırken ödemedim veya kullanmadım kullanmadığımın parasını ödüyor muyum?Belirli bir süre onu kullanacağının garantisini veriyorsun. Ve eğer o süreden önce çıkmak istersen para ödüyorsun. Ödemezsen mahkemeye veriyorlar
ben tahütlü kullanıyorum tahütsüze gecekmek istiyorum biraz araştırmak istiyoumkullanmadığım zaman para ödüyor muyum derken? her ay fatura ödüyorsunuz normal
Tahhüütsüz firmalarda firma değişikliğinde btk gereği 3 ay sürede 1 firma değiştirme hakkı oluyor diye biliyorum ve Tahhüütlü gibi katı şartları genelde yok. Tahhüütsüz operatorlerden fixnet,tbtnet gibi firmalara bakabilirsin.yok yani tahütsüz kullanırken ödemedim veya kullanmadım kullanmadığımın parasını ödüyor muyum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben tahütlü kullanıyorum tahütsüze gecekmek istiyorum biraz araştırmak istiyoum
pomçik ne diyon pomçikyok yani tahütsüz kullanırken ödemedim veya kullanmadım kullanmadığımın parasını ödüyor muyum?
ben tahütlü kullanıyorum tahütsüze gecekmek istiyorum biraz araştırmak istiyoum
tahütlü kullanmadığım derken tahütsüz internet alıram demek istiyorumSozleşmeli tahhüütlü internet 12 ay veya 24 ay boyunca her ay fatura ödemektesin.
yani mesela turknet abonesi olduğum zaman 1 ay inerneti hic kullanmadım para veriyor muyum ön ödemeli inernetin mantığı bu mudurpomçik ne diyon pomçik
tahaaütsüzde de kullanmazsan para ödüyorsun. ha ödemezsen internetini keserler ama ödemediğin parayı senden illaki alırlar.tahütlü kullanmadığım derken tahütsüz internet alıram demek istiyorum
FixNET Mesela kullan öde sistemi vardı Comnet mesela öde kullan sistemi vardı halla oyle ise. Ve dediklerini anlamıyorum.tahütlü kullanmadığım derken tahütsüz internet alıram demek istiyorum
yani mesela turknet abonesi olduğum zaman 1 ay inerneti hic kullanmadım para veriyor muyum ön ödemeli inernetin mantığı bu mudur
1 veya 2 yıl kullanmak için imza atarak sözleşme bitiminden önce ayrılırsan cayma bedeli ödeyeceğini kabul etmiş oluyorsunşimdi tahütlü internette kullanmadığım zaman para ödüyor muyum veya ödemediğimde sıkıntı çıkıyor mu