taahütlü internet nedir

Reaksiyon skoru
4
şimdi tahütlü internette kullanmadığım zaman para ödüyor muyum veya ödemediğimde sıkıntı çıkıyor mu

kullanmadığım zaman para ödüyor muyum derken? her ay fatura ödüyorsunuz normal

şimdi tahütlü internette kullanmadığım zaman para ödüyor muyum veya ödemediğimde sıkıntı çıkıyor mu
Belirli bir süre onu kullanacağının garantisini veriyorsun. Ve eğer o süreden önce çıkmak istersen para ödüyorsun. Ödemezsen mahkemeye veriyorlar

Belirli bir süre onu kullanacağının garantisini veriyorsun. Ve eğer o süreden önce çıkmak istersen para ödüyorsun. Ödemezsen mahkemeye veriyorlar
yok yani tahütsüz kullanırken ödemedim veya kullanmadım kullanmadığımın parasını ödüyor muyum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kullanmadığım zaman para ödüyor muyum derken? her ay fatura ödüyorsunuz normal
ben tahütlü kullanıyorum tahütsüze gecekmek istiyorum biraz araştırmak istiyoum

yok yani tahütsüz kullanırken ödemedim veya kullanmadım kullanmadığımın parasını ödüyor muyum?

Tahhüütsüz firmalarda firma değişikliğinde btk gereği 3 ay sürede 1 firma değiştirme hakkı oluyor diye biliyorum ve Tahhüütlü gibi katı şartları genelde yok. Tahhüütsüz operatorlerden fixnet,tbtnet gibi firmalara bakabilirsin.

pomçik ne diyon pomçik

Sozleşmeli tahhüütlü internet 12 ay veya 24 ay boyunca her ay fatura ödemektesin.
tahütlü kullanmadığım derken tahütsüz internet alıram demek istiyorum

pomçik ne diyon pomçik
yani mesela turknet abonesi olduğum zaman 1 ay inerneti hic kullanmadım para veriyor muyum ön ödemeli inernetin mantığı bu mudur

Taahhütsüz internete geçmen Türkiye şartlarında seni üzer. Her ay zam geliyor artık internete. Taahhütte zamdan etkilenmezsin süre boyunca.

tahaaütsüzde de kullanmazsan para ödüyorsun. ha ödemezsen internetini keserler ama ödemediğin parayı senden illaki alırlar.

yani mesela turknet abonesi olduğum zaman 1 ay inerneti hic kullanmadım para veriyor muyum ön ödemeli inernetin mantığı bu mudur
FixNET Mesela kullan öde sistemi vardı Comnet mesela öde kullan sistemi vardı halla oyle ise. Ve dediklerini anlamıyorum.

taahüttlü: 12 veya 24 ay boyunca sabit fiyat ödersin kullansan da kullanmasan da. Taahütlü daha ucuza gelir.
taahütsüz: her ay ödeme yaparsın. Zam gelirse yapacak bir şeyin yoktur.
Mevcut ülke şartlarında taahütlü yaptırmak en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,849
Üyeler
197,763
Son üye
NoXiVaR
Geri