Çok basit bir örnekle anlatayim sana.
Diyelim ki bir şirketin var. Şirketi bir SSD, odaları ise veri depolanan alanlar (NAND) gibi düşün. Sana bir dosya...
Teşekkür ederim. Ben ilk 33k olduğunda aldım bendeki şansızlıkla stok biter korkusu ile. 31k olduğunda kargoya verilmiş diye iptal de edemedim. Ama yine de...
Anakartı indirimde görünce almıştım. Güzel bir indirim olursa bütçemi aşırı zorlamayacak 5070ti da seçeneklerim arasında olsun o zaman.
1777319156
Bir tane...
Yok hocam estağfurullah ben 6-7 tane yakın özellikli ssd attım kıyas ve f/p sıralaması yapmasını istedim. lexar nm790 önerdi ama dediğim gibi fiyat ve...
islemci bedava hayırlı olsun 9070xt gider 28-30 bandında temiz ikinci el bulunuyor ama siz onu 20ye bulursunuz gibi :D hediye ram yarı fiyatına islemci falan
Ram seçimi mükemmel
İşlemcide bir sıkıntı olabilir. Normal değil 12.655tl ye. Testlerini full yaptırın. Zaten bu fiyatta fatura ve kutusu imkanı yok...
Hocam kasa kendi zevkine uygunsa sıkıntı yok. PSU Güzel, işlemci güzel, sıvı soğutmanın biraz sesli çalıştığını duymuştum ama fan eğrisiyle halledilebilir...