Arama sonuçları: *

• Users: Ryaa
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ryaa

Clx 250 mi Dominar 250 mi?

D250 tabikide hem piyasası hemde kalite bakımından tercih etmelisin daha önce kullandım emsallerine göre gayet iyi gider iyi durur tatmin eder. Ses olarak zaten diyecek bir şey yok gayet keyif veriyor motor üstündeyken sesini duymak. Bakım periyotları japon motorlarla aynı tabi isteğe bağlı...
  2. Ryaa

Kablosuz kulaküstü gaming kulaklık

Hocam konu 15 martta açılmış 🤣🤣
  3. Ryaa

🔥İndirim Vento Neptune Vg07f Adreslenir Rgb 3x120mm Oyuncu Kasa 1.197 TL

walla bende çektim bir tane ikinci el fp 5600lü sistem topliyim diyordum iyi oldu :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  4. Ryaa

Yardım Dropshipping İş Modelinde İçerik Üretmede Hangisi Daha İyi? Claude Vs Chatgpt

sadece chatbotluk bir durum yok maalesef tonla veri paylaşıp analiz yaptırıyorum promptlarla şunu şunu dikkate alıp bana metin çıkart demiyorum maalesef ki ayrıyetten duyduguma görede varsa kullanan arkadaş nasıl diye merak ettim açıkcası diğer yapay zekalarıda denemek istedim
  5. Ryaa

Yardım Dropshipping İş Modelinde İçerik Üretmede Hangisi Daha İyi? Claude Vs Chatgpt

peki claude hakkında deneyimin varsa paylaşır mısın dostum ? önerir misin
  6. Ryaa

walla dostum hiç sorma bir dönem gemini kullandım oda iyi denilebilir fakat daha çok görsel vb şeylerde kullanışlı geldi metinsel yönü zayıfmış gibi hissettim harici olarakta ya bu chatgpt'de her şeyini ayrıntılı şekilde vererek düzgün prompt hazırlıyorum yok kanka 1 uyuyor 2 uyuyor 3. ürüne...
  7. Ryaa

Arkadaşlar etsy platformunda uzun zamandır dropshipping yapıyorum şu ana kadar mağazayla ilgili tüm detayları chatgpt aracılığıyla yapıyordum. (ürünün tüm metinsel içerikleri,görsel düzenlemeleri,keywordlar,ürün analizleri vb.) Fakat son dönemde claude hakkında bir şeyler duymaya başladim...
  8. Ryaa

Yardım Hangi Motosikleti Almalıyım?

hocam d250 kullanıcısyıdım defalarca tekirdağ şile uzun yolu yaptım (ortalama 100-120 km gidiş birde gelişi vardi toplam 200-240km) hiçte yormuyordu gitmesi durması bakımları vs her şeyi yerli yerindeydi çokta tatmin ediyordu fakat 250lik yerine güzel bi D400 UG alıp ki zaten full aksesuarlı...
  9. Ryaa

Öneri OLED Monitör Tavsiyesi

Evet mesela bende merak ediyorum mesela 240 2k oled msi 272 var 273 var 271 var arasındaki fark nedir ki
  10. Ryaa

Öneri OLED Monitör Tavsiyesi

Tamda aradığım konu bende takipteyim
  11. Ryaa

🔥İndirim N11 6-9 Taksit Sistemler 5060-5060ti-9060xt-9070xt

Haklısın fırsat konusunda birazcık avantajsız fakat durumu olmayıpta taksitten başka alma seçeği olmayan birisi içinde belki değerlendirilebilir diye paylaşmak istedim. Parçalarıda merak edenler için genel olarak parça içerikleride görsellerde mevcut
  12. Ryaa

🔥İndirim N11 6-9 Taksit Sistemler 5060-5060ti-9060xt-9070xt

Değerlendirilebilir tekrardan taksit seçenekleri mevcut 6-9 taksit https://www.n11.com/arama?promotions=2184527
  13. Ryaa

Karşınızda Kelepir Fiyata Topladığım İlk Sistemim

hayırlı olsun dostum güle güle kullanman dileğiyle :giggle:
  14. Ryaa

Pcx 125 mi - Jetx 125 mi

Evet doğru üzerinde michelin city grip 2 lastikleriyle geliyor 4 mevsimdir bu lastikler kullanıma bağlı olarak 15bin km çok rahat götürür
  15. Ryaa

Pcx 125 mi - Jetx 125 mi

Kesinlikle hayır dostum tercih edilemez. Japon harici motor piyasaları çok dalgalı bugün 100e aldıgını yarın 70e zor satıyorsun ayrıyetten hiçbir şekilde bir japon kalitesi etmiyor bende 2024 model nardo gri pcx kullanıyorum trendyolda kuryeyim motorun canını okuyorum bana mısın demiyor o yüzden...
  16. Ryaa

Yardım N11 İade Sürecinde Ki Rezaleti

Görsellerdede apaçık ortada adam 2 kutuyu sırtlayıp götürüyor sen teslimatı sağlamışsın görsellerin hepsini hiçe sayıp bu denli bir tavır takınması ne demek ya
  17. Ryaa

300-400k veya 250-300k Arası Araba Önerisi

Dostum bence böyle durumda paranla idarelik kullanabileceğin yaşı ve kilometresi büyük araç almaktansa birazcık daha sabredip yıl sonu altının durumuna göre hareket etmen çok daha iyi olur çünkü ne kadar araç temiz olursa olsun illaki yaşı gereği birtakım problemler çıkartıp masraf olucaktır...
  18. Ryaa

Fp Samsung Telefon Önerir Misiniz

A26 hocam 8gb 256 olanını kullanıyorum 120 hz ekran yenilemesi var 5000mah kuryeyim günde 12 saat nfc mobil veri konum bluetooth açık en ufak donma kasma vb şey yaşamıyorum vatanda indirimler mevcut ve sanırım a26yı gördüm indirimde alabileceğin bir telefon
  19. Ryaa

Bir Ramin Cl'si Sizin İçin Ne Kadar Önemli?

Ya arkadaşlar adam güzel bir konu açmış sistem alacak arkadaşlar varsa belki ikilemde kalıp bu konu sayesinde fikirleri netleşecek daha 3 4 mesajda biri hynix diyor diğeri banane clden uygun olanı alırım diyor 🤣🤣 yani bilen arkadaşlar detaylıca bilgilendirici bir istişare yaparsa sevinirim...
  20. Ryaa

🔥İndirim Sinerji Doğum Günü Kampanyası Yapmış

Sistem paylaşıldı satıldı stok bitti dostum delay var sanırım sende jsjdjskxkajskwjcc
Geri