Arama sonuçları: *

• Users: Wraadern
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Wraadern

Çözüldü✓ 40Bin TL Laptop Önerisi

Gördüm hocam saolun her yardımınız için yurt dışı çıkma işi araya girdi ve biraz bütçemi kıstım ve bunu alacağım bunu önerdiler çokca bunun da incelemesini yapar atarım yine de saolun her şey için.
  2. Wraadern

Zamanınız ve görüşünüz için teşekkür ederim çok sağ olun iyi forumlar ürünü alırsam buraya fotosunu ve genel durumunu veya ayrı olarak rehber olarak yazacağım.
  3. Wraadern

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim son olarak Omen Veya Rog strix arasından hangisini seçmeliyim bu iki üründen birisini alacağım gibi duruyor ram ve ssd yükseltmelerini ileride yaparım onlara takılmadan sadece soğutma ve genel kullanım açısından hangisi daha iyidir.
  4. Wraadern

Dün yaşanan bir kazadan dolayı bütçeyi düşürmek zorunda kaldım o yüzden alıcağım bilgisayarın donanımsal bir sıkıntısı veya fanlarının az ısıtması gibi bir durumunun olmamasını istiyorum alacağım ürün beni bi 3 4 sene idare etse yeter hocam oyun için diye belirttim ama işlerimde ve stajımda da...
  5. Wraadern

Hocam ürün 2k desteklerse çok iyi olur benim için bazı arkadaşlarım bana hp omen önerdiler soğutması nasıldır bakar mısınız? https://www.hepsiburada.com/hp-omen-17-cm2003nt-intel-core-i7-13700hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-8gb-rtx4070-17-qhd-165hz-3ms-freedos-tasinabilir-bilgisayar-7p6d7ea-p-HBCV0000495OAI
  6. Wraadern

40K Laptop önerisi 45K ya kadar çıkabilirim üst düzey oyun odaklı olsun istiyorum RTX4000 Serisi tercihimdir.
  7. Wraadern

Çözüldü✓ 50 Bi̇n Tl Laptop Tavsi̇yesi̇

Dostlar 50k bütçem var ve alabilceğim en iyi laptopu almak istiyorum yazılım okuyorum işte aşinayım ama deneyimleyen varsa yazsın en iyi soğutma performansını ve genel performansı hangi cihazlarda alırım hem AAA oyun oynatacak hem ekranı 2k hemde 4000 serisi ekran kartı olursa çok iyi olur...
  8. Wraadern

Yardım Laptop önerisi için biraz acil yardım.

Attığım linkteki bilgisayar i5 1155g7 serisinin iris xe işlemcisine sahiptir hocam buradan bakabilirsiniz https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-msi-modern-15-a11mu-839xtr-intel-core-i5-1155g7-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-fiyati,1510132144.html ASUS ben...
  9. Wraadern

Yukarıda dostlarımın dediği gibi sizin için önemli olan Ram (attığım linkteki laptopa RAM ve SSD yükseltmesi uygulanabilir) İşlemci ve SSD attığım ürünü bir arkadaşım kullanıyor sorunsuz ve hızlı bir ürün güzel düzenli kullanırsanız ve ihtiyacınıza göre yükseltme yaparsanız hiçbir sıkıntısını...
  10. Wraadern

Tavsiyem sıfır ürün almanızdır bütçeniz maksimum ne kadar hocam. 1655927136 Ofis kullanımı için cihaz önerisinde bulunacak olursam ; https://www.hepsiburada.com/msi-modern-15-a11mu-839xtr-intel-core-i5-1155g7-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000ZAY8H hem ram hem...
  11. Wraadern

1200TL Bütçe ile kulaklık ve mouse tavsiyesi istiyorum kulaklık önceliğimdir.

Konuda da belirttiğim gibi 1200tl bütçem var güzel ürünler istiyorum biraz araştırdım ama nafile çok soru işareti var kafamda kulaklık için gelecek olursam sesi beni benden almalı basslarını önemsiyorum ve mikrofonu da temiz anlaşılır iletmesi lazım sesimi mouse ise razer tarafına yatkınım viper...
Geri