Bu daha iyi olur, dünkü konunuzda 32 ramlisini atmıştım zaten, 16 ramlisinin bu fiyatta olduğunu bilmiyordum.Hocam ürün 2k desteklerse çok iyi olur benim için bazı arkadaşlarım bana hp omen önerdiler soğutması nasıldır bakar mısınız?
Dün yaşanan bir kazadan dolayı bütçeyi düşürmek zorunda kaldım o yüzden alıcağım bilgisayarın donanımsal bir sıkıntısı veya fanlarının az ısıtması gibi bir durumunun olmamasını istiyorum alacağım ürün beni bi 3 4 sene idare etse yeter hocam oyun için diye belirttim ama işlerimde ve stajımda da kullanıcağım Visual Studio vs SQL server falan yani eğer bilgisayar soba gibi olursa (extra soğutucu kullanıcağım elimde var) hiç yanına yaklaşmak istemiyorum casper excalibur için görüşleriniz nedir donanımlar baya yüksek işlemci konusunda ama fiyatı düşük çok güven vermedi bana.Bu daha iyi olur, dünkü konunuzda 32 ramlisini atmıştım zaten, 16 ramlisinin bu fiyatta olduğunu bilmiyordum.
Son modelleri gayet güzel duruyor, kullanıcıları da memnun ama bu kadar para vermişken ben bana hp de yeter zaten 3-4 yıl diyerek hp alırdım.Dün yaşanan bir kazadan dolayı bütçeyi düşürmek zorunda kaldım o yüzden alıcağım bilgisayarın donanımsal bir sıkıntısı veya fanlarının az ısıtması gibi bir durumunun olmamasını istiyorum alacağım ürün beni bi 3 4 sene idare etse yeter hocam oyun için diye belirttim ama işlerimde ve stajımda da kullanıcağım Visual Studio vs SQL server falan yani eğer bilgisayar soba gibi olursa (extra soğutucu kullanıcağım elimde var) hiç yanına yaklaşmak istemiyorum casper excalibur için görüşleriniz nedir donanımlar baya yüksek işlemci konusunda ama fiyatı düşük çok güven vermedi bana.
casper bulaşmayın bence omen çok daha iyidir.Dün yaşanan bir kazadan dolayı bütçeyi düşürmek zorunda kaldım o yüzden alıcağım bilgisayarın donanımsal bir sıkıntısı veya fanlarının az ısıtması gibi bir durumunun olmamasını istiyorum alacağım ürün beni bi 3 4 sene idare etse yeter hocam oyun için diye belirttim ama işlerimde ve stajımda da kullanıcağım Visual Studio vs SQL server falan yani eğer bilgisayar soba gibi olursa (extra soğutucu kullanıcağım elimde var) hiç yanına yaklaşmak istemiyorum casper excalibur için görüşleriniz nedir donanımlar baya yüksek işlemci konusunda ama fiyatı düşük çok güven vermedi bana.
Son modelleri gayet güzel duruyor, kullanıcıları da memnun ama bu kadar para vermişken ben bana hp de yeter zaten 3-4 yıl diyerek hp alırdım.
Cevap: Güzel ama hpnin premium serisi omen varken birazcık performanstan ödün vererek ben omeni tercih ederdim.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim son olarak Omen Veya Rog strix arasından hangisini seçmeliyim bu iki üründen birisini alacağım gibi duruyor ram ve ssd yükseltmelerini ileride yaparım onlara takılmadan sadece soğutma ve genel kullanım açısından hangisi daha iyidir.casper bulaşmayın bence omen çok daha iyidir.
Benim gözümde ikisi de eşit, alınabilir cihazlar marka model olarak. Fakat hpnin biraz işlemci farkı ve 2k ekranı olmasından dolayı ben hp alırdım.Cevaplarınız için çok teşekkür ederim son olarak Omen Veya Rog strix arasından hangisini seçmeliyim bu iki üründen birisini alacağım gibi duruyor ram ve ssd yükseltmelerini ileride yaparım onlara takılmadan sadece soğutma ve genel kullanım açısından hangisi daha iyidir.
Zamanınız ve görüşünüz için teşekkür ederim çok sağ olun iyi forumlar ürünü alırsam buraya fotosunu ve genel durumunu veya ayrı olarak rehber olarak yazacağım.Benim gözümde ikisi de eşit, alınabilir cihazlar marka model olarak. Fakat hpnin biraz işlemci farkı ve 2k ekranı olmasından dolayı ben hp alırdım.
Güzel olur gerçekten, hayırlı olsun.Zamanınız ve görüşünüz için teşekkür ederim çok sağ olun iyi forumlar ürünü alırsam buraya fotosunu ve genel durumunu veya ayrı olarak rehber olarak yazacağım.
Gördüm hocam saolun her yardımınız için yurt dışı çıkma işi araya girdi ve biraz bütçemi kıstım ve bunu alacağım bunu önerdiler çokca bunun da incelemesini yapar atarım yine de saolun her şey için.Hocam omenin satıcı tekramarketmiş kendi sitesinde 46ya satıyor bilginiz olsun fazladan vermenize gerek yok gibi.
Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com