hocam sadece bu yaz içerisinde laptoplara gelen zamlar akıl alır gibi değil. 65-70klık laptoplar 80-90k civarı oldu. şu 2 ayda. krizler böyle giderse ve...
Dostlar selamlar.
Çok kısa bir sürede geliştirdiğim, şu anlık Debian giydirmesi olan dağıtımımın ilk sürümünü yayınladım. Neden Böyle bir şey Yaptım?
Ankora...
Markaya aldanmayın. Dareu A950 klonu mouse, switchi ve sensörü gayet iyi. Forumda Haste 2 konusu felan açıldı ama ona gelen yorumlara bakılırsa bu fiyat...
Şu anda en ucuz DDR5 RTX 5060 sistem 47.499 TL'ye satılıyor. Direk en ucuz DDR5 sistem ise ARC B580'li 45 bin TL bir sistem. Bu piyasada gayet iyi sistem...
Çok oyun oynanmayacaksa bence bu fiyat bandında ofis laptopu daha iyi olacaktır bu tarz modeller 1-2 sene sonra sorun çıkartıyor düzenli bakım ve iyi...
AMD fobin yoksa bence RX 9070 XT daha mantıklı olur, vatan gece indirimlerinde falan aynı fiyata alabilirsin. 5070 bence iyi bir ekran kartı değil. Anakart...
Paket fiyatları rezalet. Sırf inadımdan faturalı hattı iptal ettim, 4 haftalık tarife yapıp kullanıyorum. O da ucuz değil ama ilk fırsatta kaçabilmek için...