CzMuhammed isimli üyenin son içerikleri

1. CzMuhammed

Yapay Zeka ile Basit Bir Oyun Yapmak Mümkünmüdür

Her türlü yaparsın ama aklındakini birebir yapamayabilirsin. App storea falan çıkartmak kolay iş
  2. CzMuhammed

Ets 2 Satın Alacağım Ne Zaman İndirim Olur

https://steamdb.info/app/227300/ Ayda bir falan 2.52$ a düşmüş
  3. CzMuhammed

Bilgisayar Mühendisliği İçin Laptop Önerisi?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-intel-core-i5-14500hx-16gb-512gb-ssd-rtx5060-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-83je012ltr-p-HBCV0000D9H7T9?ftid=ue0903t23t0kf0qk&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Aaffiliate&utm_medium=influencer&utm_source=influencer...
  4. CzMuhammed

20–25k Arası Laptop Lazım

Ben olsam 2. el thinkpadlere bakardım. Sarı sitede çok uyguna intel 10. nesil işlemcili 16gb ramli modeller var.
  5. CzMuhammed

Acer Nitro 5060 Vs 4060

70k bütçeye 4060 çok düşük 5070li düzgün bir şey bile bulabilirsin. Bu modele de bakabilirsin fiyat fena değil...
  6. CzMuhammed

Windows Görev Çubuğu Asimetrik Yazılar

Çok mühim değil ancak görev çubuğunda mouseu ikonların üzerine getirince çıkan yazı asimetrik oluyor sizde de böyle mi? düzeltmenin bir yolu var mı?
  7. CzMuhammed

İşlemci Undervolt Kilidini Açmanın Bir Yolu Var mı?

Excalibur g920 laptobumda i9 14900hx işlemci için undervolt protection varmış. Legion modellerinde bios ayarı ile kaldırılabiliyormuş ancak benim biosumda neredeyse hiçbir ayar yapamıyorum. Deneyebileceğim ek bir yöntem var mıdır?
  8. CzMuhammed

🔥İndirim Ultra 5 225f RTX 5060 Sistem 42.999 TL!

Çok iyi fiyat
  9. CzMuhammed

Lenovo Loq E Alınır mı?

Çok oyun oynanmayacaksa bence bu fiyat bandında ofis laptopu daha iyi olacaktır bu tarz modeller 1-2 sene sonra sorun çıkartıyor düzenli bakım ve iyi kullanım şart.
  10. CzMuhammed

PC Mühendisliği Laptop Önerisi

As, oyun oynamak önceliğin değilse al geç bu fayata bundan iyisini asla bulamazsın...
  11. CzMuhammed

Multiplayer Korku Oyun Önerisi

Çok korku oyunu gibi değil ama repo olabilir. Outlast trialsı da öneririm
  12. CzMuhammed

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

https://massgrave.dev/ Buradan hala ücretsiz etkinleştirebilirsiniz
  13. CzMuhammed

3 Kişilik PC Oyunu Önerisi

Peak, REPO, Lethal Company, RV Yet There, Escape The Backrooms öneririm güncel fiyatlarını bilmiyorum ama 5 dolardan fazla değillerdir diye tahmin ediyorum 3 kişi için idealler. Bonus olarak Bombanana demosu ücretsiz tam 3 kişi için tasarlanmış ve millet baya sevmiş hem de Türk yapımı onu da...
  14. CzMuhammed

Ben Muhendislik Okuyacagim Hem De Oyun Oynuyorum Bu Laptop Alinir mi

Bu fiyata 5050 sakın alma işlemcisi iyi ama asla bu para etmez şuna bakabilirsin her oyunu rahatlıkla oynatacaktır mühendislik uygulamalarını da rahat kaldırır...
  15. CzMuhammed

Arkadaşlarımla Görebileceğim Oyun Önerileri

dediklerinden biraz farklı türde ama Peak, REPO, Lethal Company bakabilirsin çok zevkli oyunlar yalnız max 4 kişilik olabilirler modla daha fazla kişi de oynanabilirler diye biliyorum onu kontrol edersin. Bunlara ek party animals, super battle golf da öneririm.
Geri