Arama sonuçları: *

• Users: Vortyx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

Laptoptan Kasaya Geçerken (SSD Aynı) Yapmam Gereken Şeyler Neler?

2TB dosya falan var fakat önemli şeyleri aktarmak istesem sanırım 1TB yer kaplamaz diye düşünüyorum. Flasha iso kurup direkt format atıyordum senin söylediğin İSO'yu kırpma muhabbeti nedir nasıl yapılıyor örnek video vs varsa güzel olur
  2. V

Hocam aklıma bir soru daha geldi cevaplayabilirseniz sevinirim. Bu cihazın içinde bir SSD daha olacak onu çıkarıp önce kendi SSD'mi takıp ayarlamaları yaptıktan sonra tekrar mı takmalıyım yoksa direkt olarak ikisini de takarak başlayabilir miyim?
  3. V

Yeni sistemdeki işlemci amd ben mi bir şeyi kaçırdım yoksa orada karışıklık mı oldu? Kısaca SSD'yi taktıktan sonra windows güncellemeleri ve nvidia güncellemeleri dışında (Bir sorun çıkmazsa) pek bir şey yapmama gerek kalmayacak doğru mu anladım?
  4. V

Bu kısım tamamen şansa mı kalıyor yani? Bir de laptop işlemcim intel kasaya geçince amd işlemci için driver chipset vs gerekmiyor mu onlar amd'de nasıl yapılıyor örnek video vs varsa güzel olur
  5. V

Önce sistem özelliklerini şuraya bırakıyorum: İşlemci: R7 7800X3D Anakart: Asus Prime B850M-K Ekran Kartı: Palit RTX 5080 Gaming Pro 16GB TwinMOS VoltX (1x32)GB 5600Mhz 36CL SSD: Samsung 990 Evo Plus 4TB + Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD Sıvı Soğutma: AIGO DH360D ARGB 360mm Siyah Sıvı Soğutma...
  6. V

🔥İndirim Twinmos Voltx 32gb (1x32gb) 6000mhz Cl36 19999tl

Tamamdır hocam eyvallah şu an ünideyim sistem evde gidince bakacağım.
  7. V

🔥İndirim Twinmos Voltx 32gb (1x32gb) 6000mhz Cl36 19999tl

Kral benim gamegarajdan gelen kasada 1x32 var 2 yapacağım. Bunun modülünü öğrenmem lazım nereden öğrenebilirim. Ürünün üstünde yazar mı yoksa başka bir şekilde mi öğrenmem lazım.
  8. V

Forumdaki İndirimlerde "Belirli Kategorileri" Takip Etmenin Yolu Var mı?

Mesajda da yazdığı gibi sıcak fırsatlar kısmından indirim takip edilebiliyor fakat sadece belirli bir ürüne ihtiyacı olan birisi (örn: RAM, SSD, İşlemci vs vs ) sadece bu ürünler için özel bir takip şekli kurabilir mi? Kurabiliyorsa da nasıl yapılıyor anlatabilirseniz sevinirim.
  9. V

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Anakartta 2 slot var birinde 32gb var 4 slot olsa 4 tane çeker elimdekini satardım da şu an mantıksız artık sonraki indirimlere
  10. V

Aıgo Dh360d ARGB 360mm Siyah Sıvı Soğutma İyi mi? Sorun Çıkarır mı?

Araştıracağım. Teşekkür ederim. Tercihen aldığım bir ürün değil game garaj titan s15 hazır sistemle geliyordu ve 9ay taksit vs var diye benim için çok uygun bir kampanyaydı o yüzden aldım alacak olsam şu an Vatan üzerinde 4-5 arasına çok güzel 240mm sıvı soğutmalar var fakat benim şu an...
  11. V

Sıvı Soğutma Önerisi

İşlemcim R7 7800X3D birazcık araştırdığımda soğutmada soğuk tuttuğunu yazmışlar fakat benim endişem soğutma performansından çok sıvı akıtması gibi daha büyük problemler çıkarabilme potansiyeli olup olmaması. Bu nedenden dolayı kafamı kurcalıyor.
  12. V

Kule tipi görüntüsünü sevmiyorum o yüzden sıvı soğutma istiyorum. Markanın Psu'sunda sorun yaşamadıysanız ben de bunda sorun yaşamam diye düşünüyorum fakat markayla alakalı pek fazla bilgi bulamadığım için kafamı kurcalıyor. (Hazır sistem içerisinde geldi)
  13. V

R7 7800X3D soğutma olarak soğutur diyorlar fakat ürün kalitesi ve sıvı akması gibi durumlar korkutuyor ekran kartı 5080 arıza durumunda yanarım.
  14. V

Psu Önerisi Lazım (5080 + R7 7800x3d)

Tamamdır kısaca ikisi de uzun ömürlü kaliteli ürünler fakat dediğinize göre Enermaz sıradan kaliteli bir ürünken NZXT üst düzey kaliteli bir ürün doğru mu anladım? Bütçeyi zaten fazlasıyla zorladığım için Enermax alıp kalan parayla sıvı soğutma değiştirebilirim. Sıvı soğutmadan anlıyorsanız en...
  15. V

Bütçemi çok zorlayacağı için 5700'e Enermax 1000W almak daha çok içime siniyor. Aralarında aşırı bir fark var mıdır?
  16. V

Sıvı Soğutma Önerisi

Aigo DH360D ARGB 360mm Sıvı soğutma game garaj hazır sistemle geldi fakat sıvı soğutma ne kadar güvenilir emin olamadığım için değiştirmek daha doğru olur diye düşündüm. Aşağıdaki ürünü buldum ne kadar kaliteli bilmiyorum değişmek mantıklı mı ne alınır yardımcı olursanız sevinirim. Kasa...
  17. V

5080 + R7 7800X3D var bulduğum iki ürün şu şekilde https://www.gaming.gen.tr/urun/867547/enermax-revolution-iii-1000w-80-gold-pcie-5-1-full-moduler-atx-3-1-guc-kaynagi-erv1000g-ahg-mac-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  18. V

Bitfenix Bpab 850w 80+ Bronze Atx 2.4 Psu İyi mi? Sistemimde Kullanabilir Miyim

Almışken 1000W 80+gold güzel bir şey alayım diyorum fakat 1000W 80+gold ile 850W 80+gold arasındaki paraya değer mi bilemedim
  19. V

Bitfenix Bpab 850w 80+ Bronze Atx 2.4 Psu İyi mi? Sistemimde Kullanabilir Miyim

Açıkçası bütçemi bilmiyorum piyasayı da bilmiyorum fakat sorun çıkarmadan götürecek F/P PSU ne kadarsa bütçemi ayarlarım. F/P olması benim için yeterli Evet hazır sistem bu...
Geri