Arama sonuçları: *

• Users: İSMAİL C.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. İSMAİL C.

5.000tl Bütçeye Masa Önerisi

https://www.ikea.com.tr/urun/saljan-mese-gorunumlu-laminat-186x3-8-cm-tezgah-60439173
  2. İSMAİL C.

Çözüldü✓ 1080 Ti Ekran Kartı Güç Tüketimi Sorunu

Bu saçma fiyatları sanırım bilerek giriyorlar ellerinde stok yok siteye pazar yerine stok yok gireceğine fiyatı astronomik yapıyor satmayacağını bildiği için . Elimde yok demiyor ama fiyat 10 kat pahalı giriyor. Ha ona rağmen alan var mı bilmiyorum ama alanada tekrar piyasadan temin edip...
  3. İSMAİL C.

5.000tl Bütçeye Masa Önerisi

Valla Letgodan masif ahşap çok güzel bir masa denk getirdim onu aldım . Tam ikeadan alacaktım ama daha iyisi çok daha ucuza denk geldi
  4. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Grundig Vcc 2170 Toz Torbasız Süpürge Premium'a Özel 2.939,10 TL

marka model ne olrusa olsun toz torbalı makıne almayın demek istedim . ne tozu biter ne filtresi düzgün bulursun süpürürken arkandan havaya geri toz salıyor toz haznesi kapaklı pratik aç kapalı olan suyla tozu birleştirip hapsedenlerden alın . Kablolu dyson anımal pro almıstım 7k ya böyle bişey...
  5. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Grundig Vcc 2170 Toz Torbasız Süpürge Premium'a Özel 2.939,10 TL

Toz torbalı makinaya bakmayın beyler kötü her türlü
  6. İSMAİL C.

Öneri Pny 5070ti Soğutması ve Sesi Nasıldır Alınır mı

kardeişm pny isim olarak sana dandık marka gibi gelır ama nvideanın en büyük ortaklarından biri ve bende pny 4080 vardı harika sessiz ve iyi soğutmaya sahipti 1783196941 Nvideanın Quadro serisi ekran kartlarını pny yapar mesela marka güzel alınır fiyatı kovalamak önemli olan
  7. İSMAİL C.

🔥İndirim Gigabyte X870e Aorus Elite Wıfı7 15.200 TL 6-9 Taksit

gigabyte ın ben ekran kartlarını seviyorum ama şu anaklartlarının biıos arayüzüne bir türlü alışamadım
  8. İSMAİL C.

Fazeon F1 F1m650bwm Fanlı 650 W Beyaz Atx Kasa 2.667 TL

bu kasanın siyahı var bende powerı ıcın bile alınır :) kasa da ATX anakart desteği yok micro ve mini atx var ona göre alın 1783196603 ha unutmadan fanlar cacik değişmeyen molex ile bağlanan sürekli aynı renk ve hızda dönen bir model
  9. İSMAİL C.

🔥İndirim Bım Tv İndirimleri 1 31 Temmuz

Kutusunu daha evvel mağazada açmış olabilirler o yüzden parçalar kayıptır
  10. İSMAİL C.

650w Psu 9070 İçin Yeterlimi

Hiç bişey olmaz gönlün rahat olsun kullan
  11. İSMAİL C.

Çok dandik marka değilse hiç bişey olmaz hocam
  12. İSMAİL C.

Hacı 650 ile 750 w arasında çok bi fiyat farkı yok ben olsam iletişimde hesap ederek 850w alırdım ileriki güncellemelerde power masrafım olmazdı
  13. İSMAİL C.

Redmi Note 15 Pro 5G (Kullananlar Yorumlayabilir mi?)

Seçenek çok hepsi güzel cihazlar
  14. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Dell Alienware Aw2725d 2k 280hz OLED 26.299 TL

Eski nesillerden bu şahsen olede para verecek olsam asus gibi msı gibi oled koruma teknolojileri en fazla olanı alırdım asustaki akıllı sensör çok iyi mesela başından kalkınca kapanması olayı çok iyi düşünülmüş
  15. İSMAİL C.

Asus Tuf Gaming M4 Wireless 1399 TL

Fiyat iyimiş
  16. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz 3500tl

valla her cuma takip ediyorum incehesap 2 kere aynı fiyata koydu 3,5 k sıyah aldım ben beyaza töbe :) şuanki kasam da lianli o11 vision cam kasa buda harika ama fiyatı baya makuldü bir sonraki sistemi ona yapacam . 1782511490 hocam beyaz parça güzel ama bi kere topladım geri sattım beyaz...
  17. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz 3500tl

sakın alma 6,5 k ya iki kere İncehesap sattı 3,5 a acelen yoksa bekle girer muhakkak
  18. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool Iıı Beyaz Rgb 5.999 TL (Gaming Gecesi Özel) 🔥

420 takılıyor ama ön fanların arkasına ama oda gereksiz büyük ve sıcak havayı direk dışarı atmak varken neden içerde gezdirsin 420 lik kasalar çok az zaten tabi tercih meselesi 217 inf 3,5k ya çöp kasalar var aldım dursun dedım bende :)
Geri