Arama sonuçları: *

1. M

2 tane 4 pinli fan montajı nasıl yapılır

Bugün bayağı ilgilendiniz benimle çok teşekkür ederim minnettarım.
  2. M

https://www.technopat.net/sosyal/konu/fan-coklayici-oenerisi.1907154/ bu forumda gördüm 1718735941 Anakartta rgb girişi yokken rgb girişi çoklayabilir miyim?
  3. M

Hocam bazı kullanıcıların sys fan bölümüne taktığı fanların yandığıyla alakalı forumlar gördüm Fanlar sata bölümüne de takılabiliyor mu? Fanların sata bölümüne takılması daha mı sağlıklı?
  4. M

Çoklayıcılardan pek anlamıyorum da bir çoklayıcı tavsiye edebilir misiniz? Bir de hocam 4 pin led girişleri zaten kontrolcünün üstünde, nasıl kontrolcüye takacağım ki?
  5. M

Ledleri nasıl çalıştıracağım? 2 tane fan takacağım da system fan kısmından 2 tane mi var?
  6. M

Düzenle Kumandadan değiştiriyorum. 1718724161 4 pinli 2 tane fanı kasaya nasıl bağlayacağım hakkında bilginiz var mı?
  7. M

Hazır sistem aldığımda hali hazırda 4 tane 6 pinli ARGB fan takılıydı. Sıcaklık değerleri yeterince düşük olmadığı için 2 tane de kasanın üstüne eklemek istiyorum. Eklemek istediğim fanlar 4 pinli. Biostar H510MHP anakartını kullanıyorum. Anakartımda yeterli yer var mı, yoksa çoğaltmak için...
  8. M

120mm sessiz fan önerisi

3 fan için 1000 TL bütçem var. Fanların sessiz olması önceliğimdir. Kendi hızını sıcaklığa göre ayarlasa güzel olur. Işıklı olmasına gerek yok.
  9. M

40 bin TL'ye laptop buldum sizce nasıl

Hangisinin ssd'sini kastettiniz?
  10. M

HP'ye ssd değil de hdd takabilir miyim?
  11. M

Lenovo'nun daha önce attığınızla aynı özelliklerde 1tb ssd'si olan bir modeli var mı?
  12. M

Hocam 1tb ssd ve aynı özelliklere bunu buldum bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz? https://www.hpstore.com.tr/hp-victus-laptop-16-s0036nt-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-ram-nvidia-geforce-rtx-4060-8gb-1tb-ssd-161-inc-fhd-144hz-freedos-gumus-7z5z3ea#overview
  13. M

2 tane linkten birinde 4060'lı victus vardı. 45k'ya kadar çıkamayabilirim, o attığım nasıl?
  14. M

Senin tavsiyen var mı?
  15. M

40.000 TL'ye laptop arıyorum, iki tane buldum. Sizce nasıllar? Sizin önerdiğiniz laptop var mı? https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r0020nt-13-nesil-intel-i7-13700h-16gb-ram-1tb-ssd-8gb-rtx4060-16-1-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-7p637ea-p-HBCV00004G4KY6?magaza=GpnTeknoloji...
  16. M

15k Hazır Sistem Önerisi

15.000 TL'ye hazır sistem arıyorum. Nvidia, AMD fark etmez. Almaya değer indirimde sistemler var mı yoksa Donanım Arşivi'nin yeni imzalı sistem çıkarmasını bekleyeyim mi?
  17. M

Çözüldü✓ Yeni Monitörde Ölü Piksel Sorunu

Ürünü satın aldığım satıcının stokları bitti. Bitmeseydi de muhtemelen değişimi kabul etmezdi. İade etmeyi düşünüyorum ama yine defolu olursa yenisini alana kadar yine zam gelecek ve alt modele ineceğim diye korkuyorum. Sıkışmış piksel olma ihtimali var mı? Yeşiller galiba sıkışmış piksel...
  18. M

Çözüldü✓ Yeni Monitörde Ölü Piksel Sorunu

Daha önce de bu monitörü almıştım. 1 tane ölü piksel vardı ve bilgisayarda takılırken çok gözüme çarpıyordu. Forumda konusunu da açtım ve iade etmemi tavsiye ettiler. İade ettikten sonra monitörün aynı modelini tekrar almak için para iadesini beklerken 2000 tl daha arttı ve aynı modeli 2000 tl...
  19. M

Çözüldü✓ Ölü Pikseli Olan Monitör Değiştirilebilir mi

Kanuna göre satıcının elinde aynı monitör yoksa bir üst modelini vermek zorunda değil mi?
  20. M

Çözüldü✓ Ölü Pikseli Olan Monitör Değiştirilebilir mi

Yeni aldığım bir monitörde 1 tane ölü piksel çıktı. Kanuna göre 1 tane bile varsa kusurlu kabul ediliyormuş. Satıcıya yazdık ve değişim yapmayacağını, iade alabileceğini söyledi. Monitör şu an indirimde ve iade parası elime geçene kadar indirim bitebilir. Ben değişim yapmak istiyorum, THH'ye...
Geri