Arama sonuçları: *

• Users: hasanberkgcm
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. hasanberkgcm

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Hocam mouse bu zaten. Yani öyle servet yatırılacak bir parça değil. Ben 3 yıldır gamepower icarus kullanıyorum. Alırken de çok bakmamıştım, ileri geri makro tuşları olsun, üzmesin yeter. Kimsenin lafına fazla bakma, içine sineni al geç gitsin. Atk yı öneririm. Hayırlı olsun.
  2. hasanberkgcm

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Atk alın geçin. Zaten popüler bir ürün. Sorun yaşamazsınız. F/p.
  3. hasanberkgcm

Hazır Sistem Montaj Hatası

Geçmiş olsun. Sorun olmaz merak etmeyin. Eğer hasar oluşmuşsa soğutucunun değişimi yapılması gerekir zaten. Şuan ben de 2 yıl önceki sistemi incehesap a geri göndermek üzere paketledim. Psunun içinden cam çıktı, kısa devre yaptı içeride yüksek ihtimalle. Hazır sistem daha da almam, önermem.
  4. hasanberkgcm

İşlemci Boşta 65 Derece Olmaya Başladı.Sıcaklığı Nasıl Düşürebilirim ?

Güç seçeneklerinde dengeli seçeneği seçili olmalı. Haricinde üzün süre temizlik yapmadıysanız vakti gelmiş olabilir. Olmadı bios dan fan ayarlarını yapmak sorunu çözecektir diye düşünüyorum. Soğutucu nedir?
  5. hasanberkgcm

20-30k Arası Hem Üni İçin Hem De Basit Oyunlar İçin Laptop Önerisi

Daha yenilerde Huawei D16 aldım. Tasarımı, hafifliği, hissiyatı gayet güzel. Ben gerçekten beğendim. Oyun konusunda ne durumdadır inan bilmiyorum ama iş için gayet uygun. Bi araştır istersen. Memnunum, öneririm. Diğer alternatiflere de bakın tabii.
  6. hasanberkgcm

🔥İndirim 16963 TL Crucial 4tb P3 Plus Seris

Canlar ileride bu civar fiyatlara tekrar bulunur mu be? Limit kalmadı bahtıma..
  7. hasanberkgcm

İşlemci Boşta 65 Derece Olmaya Başladı.Sıcaklığı Nasıl Düşürebilirim ?

Güç ayarlarınıza baktınız mı?
  8. hasanberkgcm

Bu Klavye ve Mouse Alınır mı?

Bütçe nedir?
  9. hasanberkgcm

1k Civarına F/P Mousepad

Mousepad 1 kere alınır, ne ucuz ne lüks, sağı solu sökülüp kullanılmayacak hale gelince yenisini alayım denir ve bir iki güne unutulur. Bunu hakkı budur.
  10. hasanberkgcm

Yeni Mouse Alıcam Hangisini Almaylıyım Kafam Karıştı

Derinlemesine araştırma yapmadım ama arkadaş kronik demiş. Ufaktan gezinince kullanıcı sorunları olduğu belli. Acele etmemekte fayda var. Sizin içinize hangisi siniyorsa onu kullanın. Atk daha mantıklı duruyor. Zaten benim de hoşuma giden o idi.
  11. hasanberkgcm

Yeni Mouse Alıcam Hangisini Almaylıyım Kafam Karıştı

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-viper-v3-hyperspeed-rz01-04910100-r3m1-optik-oyuncu-fiyati,436105872.html https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-atk-dragonfly-a9-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1472402769.html Şu iki ürüne bakabilirsiniz. İhtiyacım olsa şunlardan birini...
  12. hasanberkgcm

Bu Özelleştirmeler Yaptım Nasıl Sizce

Ha hazır sistem. Bilgim yok ama vardır muhtemelen. Bi araştırın isterseniz. Msi ve asus tarafında bahsettiğim fiyat bandında kaliteli ürünler var.
  13. hasanberkgcm

Bu Özelleştirmeler Yaptım Nasıl Sizce

Psu dahil kasa alınmasını pek tasvip etmiyorum. Fiyatı düşürmek için bir yerden kısıyorlar. 200 300 daha fazla verip ayrı almak her zaman daha sağlıklı kanaatimce. 750W bandında 2.500-3000 arası sağlam fp ürünler mevcut.
  14. hasanberkgcm

Şimdi farkettim ama r/w düşükmüş.
  15. hasanberkgcm

Fiyat değiştirilmiş. Yoksa çekecektim.
  16. hasanberkgcm

Yardım Gta 6 Nerden Satın Alınır?

Hiç bilgim yok hocam. İlerleyen süreçlerde göreceğiz.
  17. hasanberkgcm

Yardım Gta 6 Nerden Satın Alınır?

Oyun çıkış tarihine yakın veya çıktıktan bir süre sonra fiziksel ürün satışı olacakmış, bilginiz olsun. Şuan alınmasını önermem. Boş kutuya vakit harcamanın gereği yok.
  18. hasanberkgcm

Bilgisayar İçin Akım Korumalı Priz Şart mı?

Her şeye de o kadar takıntılı olmamak gerekir. Tedbiri alın, daha da düşünmeyin. Diğer türlü hayat geçmez. Hayırlı olsun.
  19. hasanberkgcm

Bilgisayar İçin Akım Korumalı Priz Şart mı?

TEDAŞ bu, istediğin zaman kesebilir. Dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım. Bulunduğum bölgede sıkça kesinti yaşarım ancak bir aksilik olmadı.
Geri