Arama sonuçları: *

• Users: Bluerain
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

9700x 10.999 TL İtopya

metin2 de çoklu cl açmak için 9700x mi önerirsiniz yoksa 7800x3d mi şuanda 7500f kullanıyorum arada sırada hıkayelı oyunlar oynayacagım ama oyle valo da falan fps merakım yok
  2. B

Yardım 14400f İçin Hava Soğutucu Önerisi

mx6 termal macunum var itopyada ki ne zaman elime ulaşır bilmiyorum segotep üzmez fiyatının hakkını verir dersen yarın gelmesinin avantajıyla onu sipariş geçicem
  3. B

hp de ki yarın elime ulaşıyor çok iyi olur aslında işimi fazlasıyla görür mü
  4. B

ikinci pc için alıyorum
  5. B

pc yeri gelicek 24 48 saat açık kalıcak fp önerinisi olan var mıdır ?
  6. B

❌İndirim Bitti! Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu 649₺

hocam pc yerı gelıcek 1 2 gun boyunca full acık kalıcak iş görür mü o süreçte de
  7. B

Yardım Msi h610m-e anakarta işlemci önerisi

fz6 ile king arasında 500 lira oynuyor zaten fz6 işimi rahatca gorur mu dersiniz
  8. B

hocam 1.5 k imiş 1k altı iş görmez mi
  9. B

nasıl tipte bir hava soğutma önerirsiniz sanırım çok ısınan bir işlemci değilmiş
  10. B

14600kf takmayı düşünüyordum ama sanırım besleyemez diyenler oldu bu anakartla bu işlemciyi kullanan bilgisini paylaşabilir mi ek olarak bu olmazsa ne almalıyım yapay zeka 14400f önerdi
  11. B

Yardım 2 oled monitör arasında kaldım

gray banding çıkarsa çok rahatsız edici derecedeyse iade ederim rabbime şükür bu zamana kadar monitörlerimde sıkıntı yaşamadım ilk kez oled alıcam umarım bunda da sıkıntı yaşamam bi yarım saate incehesap sitesinden sipariş geçicem inşallah
  12. B

hocam çok dallanıp budaklandı https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27aqwmg-26-5-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1318744879.html ben bunu alayım değil mi :D
  13. B

[H3 id='Asus+ROG+Strix+XG27AQWMG']Asus ROG Strix XG27AQWMG[/H3] hocam ben bu modeli alıyorum o zaman ya
  14. B

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27aqwmg-26-5-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1318744879.html hocam sizi yakalamışken tavsiye eder misiniz bu modeli yapay zekaya sordum 30k ya kadar alınabilicek benim için en iyi seçeneğin bu olduğunu söylüyor ama gerçek...
  15. B

hocam üstüne 3.5 daha koyup 4.nesil almak daha mantıklı değil mi ben günde yeri gelicek 12 13 saat kullanıcam çift oled panelinde bu süreler için daha kullanıma uygunmuş sanırım 1772831031 yoksa 30k lık modeli görmeden önce bu attığınızı almayı düşünüyordum sansıma gaming gecesinde olede vuran...
  16. B

valla nakit param var taksitle alsam daha iyi olur kenarda param kalırdı diyordum ama bir modelde karar kılıp almak istiyorum artık 30k olan ayrı bi hoşuma gitti alsam üzer mi beni bu paraya daha iyisini alamam değil mi 1772829589 hayatımda ekran kartına bile 30k vermedim inan ki ilk kez bir...
  17. B

hocam 20 lerden basladım 30 a kadar geldım zaten bır de 4k olsun dersem 36 derim 40 lara cıkarım sonra da vazgeçerim
  18. B

26.5 a gen3 almaktansa 30k ya gen4 almak daha mantıklı değil mi hocam 2 oled ekranı üst üste koymuşlar diye biliyorum
  19. B

kafamın üstünde sarı ampul var perdem de dışarıdan gelen bütün ışığı kesecek bir perde sanırım benim durumum bunu almak için daha iyi oluyor 1772819429 tayfun hocanın da fikrini alıp duruma göre sipariş geçeyim bu akşam belki gaming gecesinden 1k falan da indirim kapabilirim
Geri