Arama sonuçları: *

• Users: KaptanMC
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. KaptanMC

Turknet Googleplay ve YouTube Sorunu Tavsiyeniz Varmı ?

950TL ne lan millete geciyorlar resmen bakin mobil tarafta en pahali olan operator turkcell ama onlar bile 1000 mbps eger kendi altyapialri varsa bolgenizde 800TL ye veriyorlar 'Limitsiz'' yani limitli falanda degil ayrica daha gecenlerde fiyati 600du sonra 699TKL mi ne oldu simdi 950 yapmislar...
  2. KaptanMC

RX 6700xt Satın Alacağım

Bence RX 6700XT nin olamsi gerekn fiyat 8K civari vs. olmali 10K oan vereceginze daha ust modele yonelmenizi tavsiye ederim veya 8K-9K ya yinede pahali olsada RTX 3060 alabilrisiniz evet fps olarak RX 6700XT daha iyi ama yapay zeka cagindayiz kendizniz localde bir seyler yapmak istterseniz...
  3. KaptanMC

Getirde Nogger İndirimi Var

sana tavsiyem kornetto yerine bimde dudi var onalri al hem ucuz hem de gercekten guzel tadi yani kalitesiz veya buz yiyormus ghibi hsieetttirmiyor 20 tl mi ne ayrica konudan bagimsiz olarak boykot urunude degil
  4. KaptanMC

Steam'e 600 Dolar Atılır mı? Değer mi? İstek Listemde 200 Tane Oyun Var

Simdi oncelikle bana sorsan Sakin atma senin yerinde olsam sadece gercekten oynayacagim ''ONLINE'' veya Dead by Daylight tarzi multiplayer oyunlari alman geri kalan hikayeli oyunlarda ise crack'e yonelmen olurdu (ki normalde crack onermem ama lke alin gucu ortada ve turkce dil destegi...
  5. KaptanMC

Ps5 Bi Süre Sonra Sıkıyormu

Bence Arkadas ortami yoksa pek sarmiyor populer oyunalri oynadiktan sorna cikiyor yani gunun sonunda npclere karsi oyun oynuyorsun yani bilmiyom belk iben oyle dusunuyorumdur hiokayeli oyualri saaatlerce oynadiktan sonra bayiyiyor anca beraber yan yana veya onunda playstationu varsa (ki genlde...
  6. KaptanMC

Getirde Nogger İndirimi Var

Yani mesela niye daha ortada hic bir sey yokken konuyu buna bagladin ? yani biri bana kalirsa abartmadiklari ,spam yapmadiklari veya uslubsuz tavir sergilemedigi surece boykot diye yazabilriler ki zaten BOYKOT'un mantigi bu insanlar dah bununda farkiknda degil ama neyse sen ise daha ortada bir...
  7. KaptanMC

Part-Time İşlerde Zincir Restoranların Ücreti Nedir?

yani hocam calsitiginiz bolgeye bagli ama bana kalirsa 8 saat icin 930TL gayet iyi bir rakam yani asgari ucrete tekabul ediyor nerdeyse ama en azindan 8 saat calisiyor olacaksiniz yani bagzi yerlerde 12-15 saat calsitirip asgeri veriyor ******************************************** yani ama...
  8. KaptanMC

Bu Kasiyerler Niye Böyle

Bence artik en iyisi kart ile alisveris yapmak yoska dedigin gibi kendileri bozuk yok diyip iste 4 lira falan cebe idniriyoralr (4 lira olamsinin dsebebi ondan sonra kagit para mecbur cverecek) ama 50 krusu veya 0.25 kruus eksik olunca bon bon bakiyorlar bize 0.25 krs eksik diye ama yalan...
  9. KaptanMC

Sizi Etkileyen/Akılda Kalıcı Rüyalar

bence sen issizsin knk isnan ruyalarini surekli yazarmi ya SDFGASDFGADGFADF
  10. KaptanMC

YKS'ye çalışanlar için faydalı olabilecek bir site yaptım. Önerilerinizi bekliyorum

Hocam bakin acik ve drust konusacam Tamam yazilimdan anlamiyor olabilrisiniz vibe coding yapiyor olabilirsiniz ve isinizi iyi yapip para kazandiktan sonra nasil yaptiginiz onemli degil zaten ama sitede sadece 30 saniye gezindikten sonra bir suru hata ile karsilastim yani tamam vibe coding de...
  11. KaptanMC

En Gerçekçi Resim Üreten Yapay Zeka Programı?

Harbi surekli yapay zeka cok degistiriyor yuzu vs. yapamadigindan degil guvvenlik kurallarindan geregi vs. ee localde calisanalrda cok guclu sistemler istiyor vram vs... Yok mu internette ucretsiz deneme hakki vs.'de olan resmi ksiiyi yuz hatlarini veya ortami bozmadan yapabilen bir ai
  12. KaptanMC

Okb Rahatsızlığından Kurtulan Var mı?

Valla bende cok agir okb vardi onceden yani ilk okulda onumedeki sira da oturan kisi nin sirasi yamuksa kalkip onu duzeltmek isitoyrdum o kadar takintiliyidim mermerin tam cizgisiyle izali olacak falan hatta hic bir sebep yokken aklima bu yolu tekrar yuruyemezsin dusuncesi geliyor ve tekarar en...
  13. KaptanMC

Sizi Etkileyen/Akılda Kalıcı Rüyalar

Cok zevkli bir ruyaydi ama ban yemek istemedigimden analatamam
  14. KaptanMC

Ankara'da 52 Bin Sahipsiz Sokak Hayvanı Toplandı

Yanihasta olan yarali olanlarin yani kurtaramayacklarini uyutmalari iyi ona bi sey demiyorum daha fazla aci cekmesin mantigi var zaten kulturumuzde savasta atlarada oyle yaparlardi Ama bence hayvanlari kisirlastirmak cok yanlis bir sey biz mi verdikde ona cani da aliyoruz yani hayvanlarin...
  15. KaptanMC

Aquaman Filmi İzlenir mi.

Eger gercekten asiir kotu bir yapim degilse veya amator/cok dusuk butceli veya konusu cok cocukca olan veya ne oldugu tam belli olamyan filim ler disinda iste bu izlenir mi vs. diye sormak cok sacma bence yani kisiden ksiye degisen bir sey bu kimi bir seyi begenr kimi begenmez mesela Game of...
  16. KaptanMC

Yardım AMD Ryzen 7 9800x3d İşlemcim 95 Derecede Çalışıyor

hocam sitede veya sizin konunuzda bir sorun var bende hata aliyorum 1783034656 bide kufurlu kelimelr ve cok spam yapan klelimeler kullanmamaya dikakt edin veya en iyisi ingilziceye cevirip yazin ben oyle okurum
  17. KaptanMC

Ankara'da 52 Bin Sahipsiz Sokak Hayvanı Toplandı

Peki bu toplanan koipeklere ne oluyor barinaklara mi goturuluyor yoksa uyurtuluyorlar mi ?
  18. KaptanMC

Yardım AMD Ryzen 7 9800x3d İşlemcim 95 Derecede Çalışıyor

Sogutucunun plakasina baksana bi bagzilari jelatinini cikarmayi unutuyor arada jelatin kaliyor Bu arada islemcin zaten 95 dereceyi goruyorsa bunun power limit veya undervolt ile duzeltemessin sorun daha baska yerdedir cunku hic normal degil 85 derceden sonrasi sikinti ki 85 dercede redner gibi...
  19. KaptanMC

❌İndirim Bitti! [Amazon] Logitech Mx Master 3s Kablosuz Mouse - 4599 TL

ben yazilimla ugrasiyorum ve hayatim boyunca bolye bir sey kullanmadinm ve kullananida gormedim nromal herhangi bir 2 veya 4 makrolu mouse fazlasiyla yeterli muhtemlen grafiik tasarimcilar ve video editing ile ve 3D modellemeciler kullaniyordur he bana sorarsan kimse kullanmiyordur anca ise...
  20. KaptanMC

Oyun Tarihinin Tasarlanmış En Güzel Kızı Sizce Hangisi ? (Dev Anket)

Umarim ironidir onun bu listenin kenarindana bile gececegini dusunmuyorsun degil mi ? 1782986726 Sende harbi analma problemi var benim orda kast ettgiim listede daha iyi oyun karakterleri var olabilecek ama sen ise sadece en populer oyunalrin karakterlerini koymussun yani daha az populer olan...
Geri