Arama sonuçları: *

• Users: Bmert71
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

2. Ekran Olarak Kullanacagım Monitör Önerisi

merhabalar . masa boyutumu bilmiyorum ama 2k piyasada en ucuz 7k civarı ve markasını pek duydugum söylenemez kullandıgım laptop 2.5k bu yeterli diye düşünüyorum fazlada para çıkarmak istemiyorum 1779035658 ips kullanıyorum hocam memnunum bi sorun yaşamadım çok şükür
  2. B

anladım yok saolun böyle bir şey düşünmüyorum ya masa açık hava dügünlerde yemek dagıtılan masalardan biraz büyük ben sağa sola oynatıyorum :D 1779034394 bu attıgınız lg de iyi gibi duruyor yeni farkettimde bu fiyata çıkmaya gerek varmı bunun için yarın bi vatana vs bakıcam belki ellerinde vardır...
  3. B

dediginiz konuda en ufak fikrim yok biraz detaylandırma şansınız varmı acaba
  4. B

o zaman asus almak en mantıklısı hem fiyatıda diğerlerine nazaran daha uygun
  5. B

benimde 2. ekranım olmuş olucak hocam laptop ekranı ana monitör olarak kullanıyorum ama kötü bişey almakda istemiyorum çok iyi birşeyde istemiyorum yalan yok şuanki elemelerimde geriye msi ve asus kaldı sizce hangisi daha mantıklı olur yani aralarındada ortalama 1k fark var diğer modellere...
  6. B

hocam lg düşünmüyorum msi da pek düşünmüyorum ama alınabilir gibi duruyor benim için hoparlör önemli değil laptop kullanıcısıyım dedigim gibi kafamda çok karışıyor şimdi extra bi model daha ilettiniz :D
  7. B

biraz araştırma sonucu elde ettigim modeller bunlar olabildigince fp ve sorun yaşamamak üzere odaklıyım ona göre yardımcı olursanız sevinirim. ilk olarak bu mode var . AOC 24G4ZR 23,8″ 260Hz(OC) 0.3ms ince hesapda 6.799 TL link =...
  8. B

merhabalar arkadaşlar aslen laptop kullanıyorum rtx4070 sistem var laptopda 2k ekranı var ama 2. ekranda gerekmekde aktif şekilde philps 190c adında bi montör kullanıyorum 75hz dik eski bilen bilir laptopu bırakıp sistemde dizebilirim ileridede kullanabilecegim bi monitör olması gerekmekde bütçe...
  9. B

🔥İndirim Aoc 24g11ze 23.8" 240hz(Oc) 1ms 1080p Fast Ips Monitör 4.699tl

Beyler laptop kullaniyorum 2. Ekran almayi dusunuyorum Alınır mı?
  10. B

Arac ici kamera önerisi

Merhabalar arac ici kamera almayi dusunuyorum iyi bisey lazim oneri varmi acaba 4k on ve arka yapay zeka destekli bi olay olursa otomatik kayit alicak park halindede vs boyle bi kamera varmi acaba
  11. B

Donanim arsivi kasim indirimi kahve makinasi ismi

Allah razi olsun hocam
  12. B

Hocam valla buda degil ya :D 6 bine mi ne dusmustu 1772217437 Bulabildinizmi acaba ya bakindim bulamadim
  13. B

Yok bu degil hocam. Dokunmatik ekrani vardi ya . Sepetteydi silinmis ismide aklima gelmedi hepsi burada uzerindeydi
  14. B

Selamlar kasim indirimindeydi sanirim abdullah abi paylasmisti bi kahve makinasi indirime girmisti markasi modeli neydi acaba birde kullanan varmi
  15. B

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Tesekkurler 65 daha iyi ya beni uzmezse sıkıntı yok yani benim demek istedigim suan borc durumu var bu kes8nliklr kacmaz olan bir fiyat gibi gelfi mini led olarak sadece marka korkutuyor beni o kadar
  16. B

Beyler dun gece yazdim ama goren olmadi galiba sizce Alınır mı? hi level dan gecicem genel gunluk kullanim olucak butce bunu bile zorluyor gibi bisey ama bi 3 5 ay beklersem baska tabi sizce Alınır mı? bekliyeyimmi
  17. B

Arkadaslar suanki televizyonumuz hi levelin bilmem.ne esk8 modeli a101 denmi ne almistik uzun zamandir kullaniyoeuz iyi birsey istiyordjm ama fiyatlarin Masallahi var . Samsung qled uhd vs almakmi mantikli yoksa bu modeli almakmi indirim gelirmi sizce asgeri ucretiz yani butcemde bunu zorlamaya...
  18. B

Yardım Acer nitro 16 format atarken ekran gelmeme sorunu

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin Bilgisayarı daha dün aldım acer nitro 16 rtx 4070 ryzen 7 7840hs modeli ilk geldiğinde ekran geliyordu elimde format flashi vardı Windows 10 onu 11 yükseltmek için kopyalayıp silip 11 kurdum ama 11 kurulmadı (laptopa) sonra Windows 10 a geri çevirelim dedim...
  19. B

Max 55k butceli gaming laptop onerirmisiniz

Hocam bir soru soracağım şimdi yalan yok bugün alacaktım normalde ama pazar akşamını bekleyeceğim indirimler başlıyor diye belki indirim gelir ama şu anda 4, 5 tane laptopun arasında kaldım. Sizce hangisini almalyım bütçe 53K...
  20. B

40-45 bin lira bandında oyuncu laptop tavsiyesi

yerinizde olsam 12 taksit alırdım bütçenizi bilmiyorum ama daha rahat edersiniz sogutucu ve çanta alacaksanız
Geri