merhabalar . masa boyutumu bilmiyorum ama 2k piyasada en ucuz 7k civarı ve markasını pek duydugum söylenemez kullandıgım laptop 2.5k bu yeterli diye...
anladım yok saolun böyle bir şey düşünmüyorum ya masa açık hava dügünlerde yemek dagıtılan masalardan biraz büyük ben sağa sola oynatıyorum :D
1779034394
bu...
benimde 2. ekranım olmuş olucak hocam laptop ekranı ana monitör olarak kullanıyorum ama kötü bişey almakda istemiyorum çok iyi birşeyde istemiyorum yalan...
hocam lg düşünmüyorum msi da pek düşünmüyorum ama alınabilir gibi duruyor benim için hoparlör önemli değil laptop kullanıcısıyım dedigim gibi kafamda çok...
çok çıkmadan hoparlörlü bir modelde olsun dersen keyfe keder g255 pf e2 alabilirsin üst düzey arıyorum dersen 24g4zr de biraz ghosting var diye biliyorum...
biraz araştırma sonucu elde ettigim modeller bunlar olabildigince fp ve sorun yaşamamak üzere odaklıyım ona göre yardımcı olursanız sevinirim.
ilk olarak bu...
merhabalar arkadaşlar aslen laptop kullanıyorum rtx4070 sistem var laptopda 2k ekranı var ama 2. ekranda gerekmekde aktif şekilde philps 190c adında bi...
Merhabalar arac ici kamera almayi dusunuyorum iyi bisey lazim oneri varmi acaba 4k on ve arka yapay zeka destekli bi olay olursa otomatik kayit alicak park...