Bmert71 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Donanim arsivi kasim indirimi kahve makinasi ismi

Allah razi olsun hocam
  2. B

Hocam valla buda degil ya :D 6 bine mi ne dusmustu 1772217437 Bulabildinizmi acaba ya bakindim bulamadim
  3. B

Yok bu degil hocam. Dokunmatik ekrani vardi ya . Sepetteydi silinmis ismide aklima gelmedi hepsi burada uzerindeydi
  4. B

Selamlar kasim indirimindeydi sanirim abdullah abi paylasmisti bi kahve makinasi indirime girmisti markasi modeli neydi acaba birde kullanan varmi
  5. B

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Tesekkurler 65 daha iyi ya beni uzmezse sıkıntı yok yani benim demek istedigim suan borc durumu var bu kes8nliklr kacmaz olan bir fiyat gibi gelfi mini led olarak sadece marka korkutuyor beni o kadar
  6. B

Beyler dun gece yazdim ama goren olmadi galiba sizce Alınır mı? hi level dan gecicem genel gunluk kullanim olucak butce bunu bile zorluyor gibi bisey ama bi 3 5 ay beklersem baska tabi sizce Alınır mı? bekliyeyimmi
  7. B

Arkadaslar suanki televizyonumuz hi levelin bilmem.ne esk8 modeli a101 denmi ne almistik uzun zamandir kullaniyoeuz iyi birsey istiyordjm ama fiyatlarin Masallahi var . Samsung qled uhd vs almakmi mantikli yoksa bu modeli almakmi indirim gelirmi sizce asgeri ucretiz yani butcemde bunu zorlamaya...
  8. B

Yardım Acer nitro 16 format atarken ekran gelmeme sorunu

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin Bilgisayarı daha dün aldım acer nitro 16 rtx 4070 ryzen 7 7840hs modeli ilk geldiğinde ekran geliyordu elimde format flashi vardı Windows 10 onu 11 yükseltmek için kopyalayıp silip 11 kurdum ama 11 kurulmadı (laptopa) sonra Windows 10 a geri çevirelim dedim...
  9. B

Max 55k butceli gaming laptop onerirmisiniz

Hocam bir soru soracağım şimdi yalan yok bugün alacaktım normalde ama pazar akşamını bekleyeceğim indirimler başlıyor diye belki indirim gelir ama şu anda 4, 5 tane laptopun arasında kaldım. Sizce hangisini almalyım bütçe 53K...
  10. B

40-45 bin lira bandında oyuncu laptop tavsiyesi

yerinizde olsam 12 taksit alırdım bütçenizi bilmiyorum ama daha rahat edersiniz sogutucu ve çanta alacaksanız
  11. B

Acer nitro alınır mı? ve laptop önerisi

İşlemcisi düşük değilmi acerw göre beni şey cezbediyor acerde sıvı metal soğutma + 2k ekran %100srgb cezbeden taraf bu Asus soğutma performansı nasıl
  12. B

https://app.hb.biz/99p1BBdEIUEi acer olan https://app.hb.biz/d1MdwFdrZzP8 msi olan bu ikisi arasında kaldım yarın akşam almayı düşünüyorum sizce hangisi
  13. B

bi msi var şuanda 105 watt değerinde sizce alınır mı? katana 17 modeli
  14. B

Yardım MSI Katana 17 B13vfk alınır mı

Ald8nizmi hocam ?nasil memnunmusunuz
  15. B

MSI KATANA 17 B13VFK-1037XTR Nasildir

Naptiniz hocam aldinizmi memnunmusunuz
Geri