Arama sonuçları: *

• Users: boisterous
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. boisterous

Başlangıçta otomatik onarım

Windows media creation tool ile flashı kurdum windows kurulum dosyalarında bir hata olduğunu düşünmüyorum zira format atmadan önce de aynı hataları alıyordum attıktan sonra da aynı hataları almaya devam ettim çok büyük bir tesadüf olsa gerek ki kurulum yaparken dosyalar yine hatalı olsun Bios'um...
  2. boisterous

Stop code memory management ve kernel security check failure de eklendi şimdi. Galiba bütün hata kodlarını alıcam bu gidişle. Ram tanılaması da yaptım ssdyi de diskinfodan kontrol ettim yok hiçbir şey çıkmıyor. Minidump dosyası da oluşmuyor
  3. boisterous

Bir süredir laptopu her açtığımda otomatik onarıma giriyor direkt ve otomatik onarılamadı diyor sonrasında yeniden başlattığımda pc bu sefer normal bir şekilde açılıyor aldığım hatalar : rdyboost.sys , srttrail.txt Neredeyse her şeyi denedim temiz kurulum yaptım hızlı açılmayı kapattım, statik...
  4. boisterous

Sürekli Mavi Ekran Hatası

Maalesef mümkün değil şu an için yurtta kalıyorum Lan ile bağlanabileceğim bir internet yok wifi elzem şu anda
  5. boisterous

https://drive.google.com/drive/folders/1j5ukmkV7sufVLjDpu4UTupAaDxWAD-JD?usp=sharing Hocam iyi günler sorun tekrardan olmaya başladı laptopun prize takılı olup olmaması tetikliyor olabilir çünkü üçlü prizin düğmesini açmadan açmaya çalıştığımda oldu bazen de prizden çektikten sonra pilden yerken...
  6. boisterous

Yaptım hocam sorun düzelmiş gibi duruyor önceden bilgisayar açılırken acer yazısının altında daire dönerdi ve mavi ekrandan önce donardı o daire artık yüklenme dairesi hiç çıkmıyor ve eskisinden hızlı bir şekilde açılıyor mavi ekran da vermedi yarın yeniden güncellerim durumu tekrardan mavi...
  7. boisterous

Hocam ben de şimdi açtım bilgisayarı hızlı başlatma ayarını geri açınca düzeldi sanırım mavi ekran vermedi bu sefer ama yine de indireyim onu da
  8. boisterous

Buyrun hocam
  9. boisterous

https://drive.google.com/drive/folders/1ECIHK4PKSLo8ieqmDl6o_WOAmBrcotjG?usp=sharing tüm olanlar bu
  10. boisterous

Bugün yine ilk açtığımda mavi ekran verdi bu sefer: UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION HATASI verdi otomatik yeniden başlatmayı kapattığım için kendim güç düğmesine basılı tutarak kapattım açtım başka mavi ekran vermedi minidump dosyası da oluşmamış baktım 1743698259 Formatı son çare olarak bırakıyorum...
  11. boisterous

Onu kapatmıştım zaten
  12. boisterous

Dediklerinizi harfiyen uyguladım sorunun düzelip düzelmediği belli olur yarına sanırım dediğim gibi bir gün sonra açıldığında göyle yapıyor gün içerisinde yapmıyor teşekkür ederim yardımlarınız için
  13. boisterous

Şu an cihaz şifrelemesini kaldırıyordum Şifre çözme devam ediyor diyor o bittikten sonra sırasıyla deneyeceğim gamepower'ın kulaklık yazılımı kurulu o da mı bir sıkıntı çıkartıyormuş
  14. boisterous

Merhaba birkaç haftadır laptopumu gün içerisinde ilk açtığımda iki kere üst üste mavi ekran hatası veriyor hataların ismi bazen değişiyor bunlar; kmode exception not handled system thread exception not handled system thread exception not handled THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED What...
  15. boisterous

Xbox Uygulaması İndirme Hızı Sorunu

Şimdi vpn açıp bir de öyle eneyeyim dedim ve vpn açınca da hız normale dönüyor sebebi ne olabilir
  16. boisterous

Xbox Uygulaması İndirme Hızı Sorunu

Xbox uygulamasından bir şey indirdiğimde 400kb/sn yi geçmiyor nerdeyse steamde veya başka bir uygulamada 6mb/sn alıyorum ama xboxta böyle sorunu kısa bir süreliğine xbox uygulamasını sıfırlayıp onarıp üstüne cmd'ye ipconfig /flushdns ve netsh winsock reset yazıp pc'ye reset atarak çözüyorum...
  17. boisterous

Msi mı Acer mi? Hangisini almak mantıklı olur?

Kuzenime alıcaz ilk bilgisayarı olacak çok aşırı güçlü olmasına gerek yok ama bu laptop da iyiymiş bende de 3050ti var çoğu oyunu en yüksek ayarda açıyor 60 fps yeni nesil oyunlar hariç tabii ki son senelerde çıkan oyunlar gerçekten çok fazla sistem gereksinimi istiyor 1718660871 evet haklısın...
  18. boisterous

Ram 8 olmasa alınırdı sonradan ekletmek de sıkıntı olacak şu an için o yüzden 16lık bakıyorum 1718660204 linki var mıdır? 1718660235 Teşekkür ederim cevabın için
  19. boisterous

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-46-amd-ryzen-7-6800h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qgxey-002-16-pm-HBC00005IOMGS?magaza=Teknorya...
  20. boisterous

directx12 oyunlarda alt tabdayken mouseu hareket ettirdiğimde ekran siyah oluyor

Civilization VI oyununu dx12 ile açtığımda alt tab atınca chromeda dolanamıyorum mouse'u her hareket ettirdiğimde ekran 1-2 saniyeliğine siyah olup geri geliyor başka oyunlarda da yaşadım masaüstünde olmuyor ama sadece tarayıcıda dolanmaya çalışınca oluyor edgeyi de denedim onda da aynı
Geri