Neler Yeni

Sürekli Mavi Ekran Hatası

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,165
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gürkan Altun
Buyrun hocam

Ekler

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    169.8 KB · Hit: 6
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    170 KB · Hit: 6

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,165
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gürkan Altun
Kusura bakma hocam bildirim olarak düşmedi. Buradan https://www.acer.com/tr-tr/support/...QGYEY.004/downloads?sn=NHQGYEY0042490ED713400 gene BIOS sekmesine gir hocam. En altta Firmware Enhance storage performance yazanı indir. İndirdikten sonra dosyayı klasöre çıkart. Ondan sonra depolama biriminin Firmware'ını güncelle bakalım. Gene cihaz şarja takılı durumda olsun.
Hocam ben de şimdi açtım bilgisayarı hızlı başlatma ayarını geri açınca düzeldi sanırım mavi ekran vermedi bu sefer ama yine de indireyim onu da

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,165
İsim
Emre Zengin
Hocam ben de şimdi açtım bilgisayarı hızlı başlatma ayarını geri açınca düzeldi sanırım mavi ekran vermedi bu sefer ama yine de indireyim onu da
Güncelle onu da hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gürkan Altun
Güncelle onu da hocam.
Yaptım hocam sorun düzelmiş gibi duruyor önceden bilgisayar açılırken acer yazısının altında daire dönerdi ve mavi ekrandan önce donardı o daire artık yüklenme dairesi hiç çıkmıyor ve eskisinden hızlı bir şekilde açılıyor mavi ekran da vermedi yarın yeniden güncellerim durumu tekrardan mavi ekran verip vermediğini yardımlarınız için teşekkürler hocam iyi günler dilerim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,165
İsim
Emre Zengin
Yaptım hocam sorun düzelmiş gibi duruyor önceden bilgisayar açılırken acer yazısının altında daire dönerdi ve mavi ekrandan önce donardı o daire artık yüklenme dairesi hiç çıkmıyor ve eskisinden hızlı bir şekilde açılıyor mavi ekran da vermedi yarın yeniden güncellerim durumu tekrardan mavi ekran verip vermediğini yardımlarınız için teşekkürler hocam iyi günler dilerim
Önemli değil. İyi günler.

Top Bottom