Arama sonuçları: *

• Users: zLightmare
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

AMD Anakart önerisi

biliyorum bu ambargo meselesini ama bunlarla ekran kartlarının bi alakası yok onlar daha çok üst düzey yonga çipleri için süper bilgisayarlarda kullanılan fln 1737493086 aklınızda daha iyi uyar diyebilceğiniz siyah bir şey varsa onuda atabilirsiniz belki kafama eser siyah yaparım emin değilim şuan
  2. Z

AMD Anakart önerisi

Öncelikle iyi günler, Türkiye'ye geldiğinde aşağıdaki ekran kartını ve ryzen 9 serisinin yeni çıkan modellerinden bir işlemci almayı düşünüyorum. Mesleğim nedeniyle bu bilgisayarda mimari tasarımla uğraşıcam bunun yanı sıra oyunlarada tutkulu biriyim beyaz bir tane anakart önerebilir misiniz...
  3. Z

HP 82F2 NVMe destekliyor mu?

Merhaba HPnin 82F2 anakartına sahibim ve NVMe destekliyip desteklemediğinden emin değilim bir bilginiz var mı acaba?
  4. Z

kasa ve sıvı soğutma önerisi

Parçalar bu şekilde tercihen 360 mm sıvı soğutma olursa sevinirim ileride de kullanabilmek istiyorum.
  5. Z

Bilgisayar toplayacağım yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar yeni bir masaüstü sistem toplamaya karar verdim. 4080 süperdi veya 4080li bir pc toplamayı düşünüyorum. İşim gereği teknik çizimler yapıcam bilgisayarda birde arada sırada oyun oynuyacağım yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe konusunda sıkıntı yok değerlendiricem güzel bir şey...
  6. Z

GPX 2 vs Asus rog harpe ace

Sizce hangi mouse daha iyi? İkisinden birini alıcam ama kararsız kaldım. Hangisini seçtiğinizi nedeniyle söylerseniz sevinirim.
  7. Z

PC TOPLAYACAĞIM VE BU KONUDA ÇOK BİLGİLİ DEĞİLİM YARDIM EDER MİSİNİZ?

Çok teşekkür ederim. Rica etsem bir tanede 150k bandında bir şey önerebilir misiniz ikisi arasında seçim yapıcamda.
  8. Z

PC TOPLAYACAĞIM VE BU KONUDA ÇOK BİLGİLİ DEĞİLİM YARDIM EDER MİSİNİZ?

Eski bilgisayarım çok kastığından dolayı yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Bütcem 150k-175k arası öneri verebilir misiniz?
  9. Z

Rtx 3070ti msı 110R mid tower kasaya sığar mı

MSI MPG GUNGNIR 110R WHITE Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasaya rtx 3070ti sığar mı bir bilginiz var mı.
  10. Z

Asus ZenBook Tam Ekran Yapamıyorum

Yardımınız için teşekkürler oldu :)
  11. Z

Asus ZenBook Tam Ekran Yapamıyorum

Merhaba Asus ZenBook 14ümde f11e bastığımda tam ekran olmuyor ve ekran alıntı aracı açılıyor çözümünü bilen yada nasıl tam ekran yapabileceğimi bilen var mı?
  12. Z

CC Vp Nasıl Anlaşılır?

Teşekkürler mesajınız çok yardımcı oldu bana iyiki sormuşum yoksa dolandırılma ihtimalim çok yüksekti.
  13. Z

CC Vp Nasıl Anlaşılır?

Merhaba vp almayı düşünüyorumda acaba CC olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Geri