zLightmare
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba vp almayı düşünüyorumda acaba CC olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
cc olup olmadığını anlayamassın çok çektim ben vp 1 ay dayandı maxMerhaba vp almayı düşünüyorumda acaba CC olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
kod halindede verebilir vp yi kod cc çekebiliyosun 3d secure olmıyan yerlerdenAnlayamazsın hiç bir şekilde.Satıcıyla birebir konuşuyorsan discord vb. yerden eğer şöyle elimde kaldı böyle ürün elimde kaldı o yüzden ucuz falan filan derse alma.Hele örnek veriyorum 100 tllik bir vp varsa 50 TL'ye satıyorsa yine alma.Anlaşmalı sitelerden alırsanız daha iyi olur.Eğer size vp yi kod halinde vericekse hesabınız banlanmaz.Eğer hesabınızı bana verin ben çekip çıkıcam derse o zaman banlanır.
Teşekkürler mesajınız çok yardımcı oldu bana iyiki sormuşum yoksa dolandırılma ihtimalim çok yüksekti.Anlayamazsın hiç bir şekilde.Satıcıyla birebir konuşuyorsan discord vb. yerden eğer şöyle elimde kaldı böyle ürün elimde kaldı o yüzden ucuz falan filan derse alma.Hele örnek veriyorum 100 tllik bir vp varsa 50 TL'ye satıyorsa yine alma.Anlaşmalı sitelerden alırsanız daha iyi olur.Eğer size vp yi kod halinde vericekse hesabınız banlanmaz.Eğer hesabınızı bana verin ben çekip çıkıcam derse o zaman banlanır.
CC ne demek ?Merhaba vp almayı düşünüyorumda acaba CC olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Credit Card dı yanlış hatırlamıyorsam daha illegal stilde kredi kartı patlatmaCC ne demek ?
Çalıntı kredi kartıCC ne demek ?
Peki dostum CC steam hesabından bana oyun hediye edilse herhangi bir sorun çıkarmı ?Çalıntı kredi kartı
Pek anlamam steamdan büyük ihtimalle olur ama haram lokma yeme kardeşim değmezPeki dostum CC steam hesabından bana oyun hediye edilse herhangi bir sorun çıkarmı ?
Yok reis zaten yememek için soruyorum ikinci el ilanında gördüm böyle bir şey dePek anlamam steamdan büyük ihtimalle olur ama haram lokma yeme kardeşim değmez
Tabikide olur. Bu twitch'deki para aklamanın aynısıdır.Peki dostum CC steam hesabından bana oyun hediye edilse herhangi bir sorun çıkarmı ?
Havalısın dostum. CC falan.cc olup olmadığını anlayamassın çok çektim ben vp 1 ay dayandı max