Arama sonuçları: *

• Users: Genzzo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

🔥İndirim Amazon Peşin Fiyatına 9 Taksit Kampanyası🔥

Ben kullanıyorum, Glossy kullanmadığım için farkı bilemem ama beni yeterince tatmin etmişti. Ama ben de 32" geçmek istediğim için elimdekini istediğim fiyatlara satabilirsem, 32"'e geçeceğim ve bu sefer Glossy deneyeceğim. Monitör hakkında ise hiç sorun yaşamadım ve gayette OLED keyfini yaşatıyor.
  2. G

Steelseries Arctis Nova Pro Wireless İncelemem

1.5 senedir kullanıyorum, pc'yi bıraktım sadece ps5'ten oynuyorum ve tek eksi yanı ps5'te Sonar'la çalışmıyor olması. Aksi takdirde bende kulaklığı çok beğenerek kullanıyorum.
  3. G

600TL Dijital Oyun Ve Müzik Platformlarında Harcadığınız Kadar Bonus!

Bende de sadece bonus cool ek kart başvurusu var oyun özelinde
  4. G

27" 4K OLED vs 32" 4K Oled 45K Bütce Yardımcı Olursanız Sevinirim?

Tam olarak böyle düşünüyorum ben de, o yüzden arada kaldım ama abartılı fark yemeden 27"'i satılığa koydum satabilirsem 32" geçeceğim.
  5. G

Konudan bağımsız Hepsiburada Premium Kartı ne zaman aldınız ? Lakin ben neredeyse 1 sene önce almaya çalıştığımda, kredibilitem iyiyken bile limit artıramadım. Yılların memuru babam başvurdu, kredibilitesi çok iyi ama bir türlü yükseltmediler kartın limitini :D Diğer kartlarınkini düşürmüştük bi...
  6. G

Detaylı bilgilendirme ve deneyim için teşekkür ederim dostum. Şuan bunun üzerine 1500 TL daha koyup XG32UCWG almalıyım gibi düşünüyorum ama kronik sorunlar var mı yok mu bilmiyorum. Bunu da bugün görmüştüm tesadüf, üzerine siz mesaj yazmışsınız. Ama galiba 4. Nesil panel beni daha rahatlatır...
  7. G

Peki UCWMG 50K +'ya çıkıyorken, UCWG 45K ve 165" PS için yeterli diye düşündüğüm için, G8X ve UCWG arasındayım şuan, sizce hangisi ? Arada 1.500 TL gibi bir fark var G8X daha ucuz. Ayrıca WOLED, Samsungtaki mattan iyi bir deneyim sunar mı peki ?
  8. G

Planım ikisini de almak aslında, TCL Mini Led kovalayacağım C7K ya da Q7C, monitörde de öncelik PC + PS iken artık PS olduğu için 32" , 27" gibi keskin görüntü verir mi yani değiştirmeye değer mi onu öğrenmek amacım. 1776331274 Yorumlarınız için teşekkür ederim ama alaleade 27" vs 32" diye...
  9. G

30 gün :D Evet basit ama şimdi o işte uğraştırıcı ve birilerinin hakkına girmeye gerek yok diye düşünüyorum en azından benim düşüncem.A Ben de aynı şekilde düşünüyordum ama 27" 4K'nın keskinliği ve o dönem samsungu indirimli getirdiğim için işime gelmişti. Ha sonucunda hiç pişman olmadım...
  10. G

İkisini de deneyimlemiş, 27" 4K'nın keskin ve eetkileyici yönünü görüpte 32'yi de ayrıca kullanmış kişiler yorum yaparsa sevinirim. G81SF sahibiyim ve monitörden gayet memnunum. Çok şükür büyük sıkıntıları yok. Keskniliği ve görüntü kalitesi de gerçekten muazzam. Burada hem Glossy OLED hem de...
  11. G

🔥İndirim Asus ROG ASTRAL BEYAZ 228.900 TL 6-9 TAKSİT HEPSİBURADA SATICILI

Valla hocam ülkeyi öyle bi alıştırdılar ki, artık herkes "imansız, dolandırıcı, fırsatçı" satıcılar diyor ama farkında değiller ki herkesin bir gelir gider tablosu var. Ülkenin yardım kuruluşu bu ülkede, dünyanın en büyük depremi yaşanırken ÇADIR sattı ve buna müsade edildi. O yüzden maalesef...
  12. G

PS5 vs PS5 Pro (Lütfen okuyarak fikir belirtin)

Valla desteklediği yazıyordu Vrr'ı hocam ama 2.1 detayına hiç hakim değilim.
  13. G

PG32UCDM3 stoklara girdi fiyatı 79.999 TL.

Hocam sizce G81SF 27" 4K'dan buna geçmeye değer mi ? Monitörü 31.5 - 32"e çıkarmak istiyorum aslında ama değer mi bilemedim. Hem de agresif kaplamadan glossy'e geçip denesem mi diye de düşündüm.
  14. G

Samsung'da nasıl açacağımı bulamadım açıkçası, ayarları baya kurcaladım ama bir sonuca varamadım. PS'de de açık zaten belki zaten açıktır farketmiyorumdur. Tekrar bir kurcalarım.
  15. G

Aman aman değil ama maalesef teknolojide aksaklıklara herşeyden çok sinir olan biriyim, o yüzden 2.ele bile yönelemem.
  16. G

O tarz platin felan hiç bilmem, muhtemelen uğraşmam ama mesela ben bu oyunu PLUS'tan oynuyorum sadece DLC alsam eğer indirime felan girerse, oyunu hiç almadan kullanabilir miyim, bilginiz var mı ?
  17. G

Aslında bu yoruma katılmama elde değil ama 4K ile 1080P farkını ben 27" 4K OLED'den sonra ciddi derecede anladım :D 2K ile 4K arasında aman aman bir fark ben de göremedim açıkçası ama 27"teki keskinlik bunu anlamaya mecbur bırakıyor. Yani 16-17K fark vermek beni zorlamayacak tabii ki ama gene de...
  18. G

Bende hem 27" 4K OLED hem de 4K 144 HZ yeni nesil TV diyebileceğimiz bir ürün olduğu için sanırım değişim iyi olacak gibi ama hani PS5 neyine yetmiyor diyenlere de aslında herşeye yetiyor gibi gözüktüğünü söyleyebilirim ama bazı oyunlarda, çok kalite düşürmese de performans modundana hem kalite...
  19. G

4. Nesil 4K Oled Bi Monitör Önerisi İstiyorum!

https://www.amazon.com.tr/iFFALCON-75U95A-QD-Mini-Parlakl%C4%B1k-Yenileme/dp/B0GGB11BY6?th=1 Bahsettiğimiz ürün bu değil mi ? (Mini-LED versiyon bu herhalde) https://www.hepsiburada.com/iffalcon-75u75a-75-190-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-qled-tv-p-HBCV0000C4Q9BD Bu da var ama QLED direkt
  20. G

4. Nesil 4K Oled Bi Monitör Önerisi İstiyorum!

Valla hocam C7K gerçekten 65"'te bile OLED fiyatında o yönden biraz düşündürücü. Ya da C6K kafasıyla devam edip, iffalcon 75" ile bir süre idare etmeye çalışılacak.
Geri