Arama sonuçları: *

• Users: Woburn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. W

Rx 6500xt satıyorum bir ay kullandım arkadaşlar

Reklam yapmadım yaa ilan atmak yasakmı 1681719298 Yasaksa sileyim
  2. W

Rx 6500xt satıyorum bir ay kullandım arkadaşlar

Erkan kartı msi rx 6500xt 4gb mech İlan No: 1090018940 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-erkan-karti-msi-rx-6500xt-4gb-mech-1090018940/detay
  3. W

Vatan Bilgisayar İade Sistemi Hakkında

Neden iade edemiyorum zarar verdigim icinmi almiyorlarmı
  4. W

Hayır ankartı ben sıfır jelatininden cikardigim icin bozuk olacagini tahmin etmiyordum burda demek istedigim ankart kendi calışmıuor ankarta zarar vermedim mazgalınantakarken ufaktan yamulttum bu sekilde iade alirlarmi demek istedim
  5. W

Merhaba herkese saglıklı günler diliyorum arkadaslar ben vatan bilgisayardan anakart aldım internet üzerinden Anakart in tüm paketlerini açtım hatta soket mazgalına ufaktan zarar verdim hic tahmin etmiyordum arızalı cikicagini iade etsem alırlarmı daha bir hafta oldu
  6. W

Arkadaslar Yardımınıza İhtiyacım Var Mı?

İ İŞlemci olmadan yapilabiliyor mu bu işlem
  7. W

1661769507 Elimd euygun islemci yok bilgisayar tamircisi yapar mı
  8. W

Arkadaşlar şimdi ben msi b 450 m a pro max anakart aldim sıfır anakartin kutusunda amd 1. 2 . Ve 3. Nesil işlemcileri destekler yaziyor anakartin çikiş yili 2018 bende de amd ryzen 3 1200 af model islemci var fakat anakartla uyuşmadı açılmıyor islemcinin çikiş yili da 2020 af normalde islemci...
  9. W

Kendi başıma pc topladım açılmıyor

Bende öyle tahmin ediyorum psuyu degiştirip öyle deneyecegim olmassa anakarti iade ederim artik 1661551221 Garantili vatan dan aldım
  10. W

Umarım aldigim ürünler arizalı değildir 1661550778 Evet max modeli bu onboard ekran kartida var ordan da ekran kartindan da görüntü gelmiyor
  11. W

Evet hepsi normal voltajinda sarilar 12 v geliyo
  12. W

Evet geliyor gücü yetmiyor olabilirmi acaba
  13. W

Hiç ısınmıyor
  14. W

Hayır kullanim kılavuzundan bakarak taktım hepsini
  15. W

Olmuyor defalarca denedim fanları onunda dönüyo ama direk sistem calismiyor ekran kartından değil problem usb ler den güç gelmiyo reset tuşu çalışmıyor pc den ses de gelmiyor acaba ekran kartından mi deyip çıkardım ama yine olmadı PSU haric bütün parcalar sifir yanliz islemciyi tray olarak aldim...
  16. W

Anakartta herhangi bi ışık yok yanmıyor ekran kartınıda kontrol ettim onboard dan da görüntü alamıyorum birde arıza lambaları hiç lehimlenmemiş led yok normalmi bu göremiyorum nerde ariza var
  17. W

Anakartin kutusunde ryzen 3000 desktop ready yazıyor eski biosmu var acaba
  18. W

Evet tek bir ram var iki tarafada taktim cikardim defalarca olmadı 1661546445
  19. W

Evet taktim voltajida kontrol ettim normal 12 v geliyo
  20. W

Arkadaşlar merhaba ben pc topladım parçalar şu şekilde AMD ryzen 1200af MSI b450m a pro max corsair venegance 3200 MHz 8 GB ram rx550 ekran kartı arkadaşlar pcye güç veriyorum fanlar dönüyor ama pc açılmıyor görüntü gelmiyor usb çikislarida çalışmıyor sistemi yeni topladım ufak oyunlar...
Geri