Arama sonuçları: *

• Users: Erdem1254
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Cloud 3 S Güncellenmiyor

Rica ederim, yazılım değiştirirken aygıt yöneticisinden kulaklıkla alakalı driver ları ve cihazları sil. Ama dediğin gibi bir sürü ses çıkışı muhabbeti bende de var, bildiğim kadarıyla ona yapacak bir şey yok. Yazılımdan gürültü azaltmayı kullanmak istiyorsan beta yı kullan onun dışında beta...
  2. E

Cloud 3 S Güncellenmiyor

Buradan legacy yazmayanı indirdim, kurduğumda türkçe idi zaten. Ayarlarda dil seçenekleri var. https://row.hyperx.com/tr/pages/ngenuity
  3. E

Cloud 3 S Güncellenmiyor

Güncellemeleri kontrol et tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor, v4.1.1.4 sürümüne geçemiyorum.
  4. E

3000 TL Altı Gamepad Önerisi

Geç gördüm kusura bakmayın, dpad ile hiç işim yok o yüzden çok sorun etmedim.
  5. E

Hocam malzeme kalitesine birinci sınıfın bir altı dememiş mi?
  6. E

Pxn de kupon kullanabildiğim için hemen hemen aynı fiyata geliyorlar. Hangisi daha iyi ise onu alayım. Sizce hangisi daha iyi?
  7. E

Çok sağ olun.
  8. E

Pxn' i direksiyon setlerinden biliyorum ancak gamepad' ini ilk defa gördüm. Diğer forumlarda hep bu önerildi.
  9. E

Hocam bu daha iyi değil mi? https://www.gaming.gen.tr/urun/868946/pxn-p5-8k-hall-effect-destekli-kablosuz-gamepad/
  10. E

Çoğunlukla FIFA arada da ETS 2, Dirt Rally 2.0 tarzı oyunlar oynuyorum. Hayati bir fark yoksa daha ucuz modeller de önerebilirsiniz.
  11. E

Yardım Rx 9060xt Sam Açılmıyor

İkisi de yapılı
  12. E

Açılmadı maalesef.
  13. E

Güncel hocam. 1778437660 Sanallaştırma BIOS update sonrası otomatik kapandı. Başka kapatmam gereken bir ayar var mı?
  14. E

Deneyeyim. 1778430714 Olmadı hocam.
  15. E

Ryzen 5600.
  16. E

Resimlerini attığım ayarlar yapılı olmasına rağmen driver üzerinde kapalı olarak gözüküyor.
  17. E

Öneri Aula SC 680 Alınır mı?

Kupon kodu ile birlikte 1600 TL' ye geliyor, yakın fiyatlarda oyun için daha iyisi var mıdır, yoksa alınır mı...
  18. E

Yardım Hyperx Cloud 3S için Şarj Kablosu Önerisi

Bu nasıldır? https://www.hepsiburada.com/baseus-catklf-cg1-cafule-type-c-2a-kablo-2-mt-gri-siyah-pm-HB00000NK3BC
  19. E

Yardım Hyperx Cloud 3S için Şarj Kablosu Önerisi

Ürünün kutusundan çıkan kablo hem çok kısa hem de iki ucu da Type- C. Bana 2 metre uzunluğunda, şarj olurken ses aktarımı da yapabilen kaliteli Type- C to Type- A bir kablo lazım. Önerileriniz nedir?
  20. E

7.000 TL Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

V2 de kablolu hocam ya bilgiler için teşekkür ederim, dikkat edeyim.
Geri