Cloud 3 S Güncellenmiyor

Erdem1254

80+
Reaksiyon skoru
48
Güncellemeleri kontrol et tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor, v4.1.1.4 sürümüne geçemiyorum.

Ekler

• 1781285823938.webp
    1781285823938.webp
    112.3 KB · Hit: 11
yazılımı nerden indirdin link atabalirmisin bendek ineugyde beta yazıyor ve nasıl türkçe yaptın
Buradan legacy yazmayanı indirdim, kurduğumda türkçe idi zaten. Ayarlarda dil seçenekleri var.

Buradan legacy yazmayanı indirdim, kurduğumda türkçe idi zaten. Ayarlarda dil seçenekleri var.
teşekkür ederim bende önce legazy yazan varmış o daha sade duruyordu ama bunu indirdim karışık bir şey oldu yazalımı bok gibi bir sürü ses çıkışı oluştu

teşekkür ederim bende önce legazy yazan varmış o daha sade duruyordu ama bunu indirdim karışık bir şey oldu yazalımı bok gibi bir sürü ses çıkışı oluştu
Rica ederim, yazılım değiştirirken aygıt yöneticisinden kulaklıkla alakalı driver ları ve cihazları sil. Ama dediğin gibi bir sürü ses çıkışı muhabbeti bende de var, bildiğim kadarıyla ona yapacak bir şey yok. Yazılımdan gürültü azaltmayı kullanmak istiyorsan beta yı kullan onun dışında beta programından kulaklık güncellenmiyor. Ben güncellemek için legacy e geçip tekrar her şeyi kaldırıp beta kurdum. Umarım driver ı düzeltirler.

Geri