L

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• L
      Lyre, Ev Eşyaları kategorisinde Hdmi 2.1 Kablo Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      4k uled televizyonum var apple tv 4k aldım hdmi 2.0 kablom var baya eski bana hdmi 2.1 güzel çalışacak kablo önerir misiniz??
    • L
      Lyre, Hdmi Kablosu Önemlimi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Önerebileceğin ürün varmı?
    • L
      Lyre, Ev Eşyaları kategorisinde Hdmi Kablosu Önemlimi? başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar apple tv 4k aldım yanında hdmi kablodu gelmiyor evde altın uçlu 5-10 yıllık bir kablo vardı onla bağladım dolby vision destekliyormuş açtı özelliği...
    • L
      Lyre, Uygun Fiyatlı Powerbank Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      lighting olan baseus alamam telefon type-c belkinin rengi pembe ve 15w ben 20w istiyorum açıkcası baseus 20w olan fiyata göre iyi ama jetklik diye biri...
    • L
      Lyre, Aksesuarlar kategorisinde Uygun Fiyatlı Powerbank Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Selam powerbank almak istiyorum. Kablolu bega kablosuz farketmez magsafe uyumlu kılıf kullanıyorum. Kendim biraz baktım ama çok seçenek var ve 500-800 bütçe...
    • L
      Lyre, Tv Box/Tv Stick Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      peki nova2 mi xiamoi mi box 3 mü
    • L
      Zaten heralde hepsi 2-3 yıla biraz yavaşlıyo artık benimki çok can sıkıcı oldu dediğim gibi apple tvye 2kat farka gerek varmı sizce veya başka marka yoksa...
    • L
      dreamstar novayı görmüştüm 12 ay tv+ hediyeside çok güzel next almayı pek istemiyorum ve stick zaten püşman etti sizce dreamstardan apple tvye çıkmaya gerek...
    • L
      Lyre, Ev Eşyaları kategorisinde Tv Box/Tv Stick Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Şuan next 4k tv stick kullanıyorum 2 yıl kadar önce falan almıştım sanırım. Cihaz iyice kasmaya donmaya başladı yeni tv box mu alsam diye düşünüyorum...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,342
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri