Selamlar apple tv 4k aldım yanında hdmi kablodu gelmiyor evde altın uçlu 5-10 yıllık bir kablo vardı onla bağladım dolby vision destekliyormuş açtı özelliği ama genede bir sorayım dedim kaliteli hdmi kablosu alınmalı mı diye. Şuanlık güzel çalışıyor sadece bu kadar vermişken 200-300 lira için...
lighting olan baseus alamam telefon type-c belkinin rengi pembe ve 15w ben 20w istiyorum açıkcası baseus 20w olan fiyata göre iyi ama jetklik diye biri satıyor hepsiburada sitesinde de jetklik satıyor güvenemedim başka öneriniz varmı?
Selam powerbank almak istiyorum. Kablolu bega kablosuz farketmez magsafe uyumlu kılıf kullanıyorum. Kendim biraz baktım ama çok seçenek var ve 500-800 bütçe ile almak istediğim için çok eminde olamadım güzel öneriler yaparsanız sevinirim.
Zaten heralde hepsi 2-3 yıla biraz yavaşlıyo artık benimki çok can sıkıcı oldu dediğim gibi apple tvye 2kat farka gerek varmı sizce veya başka marka yoksa nova2 alıp geçeyimmi
dreamstar novayı görmüştüm 12 ay tv+ hediyeside çok güzel next almayı pek istemiyorum ve stick zaten püşman etti sizce dreamstardan apple tvye çıkmaya gerek varmı iş görürmü
Şuan next 4k tv stick kullanıyorum 2 yıl kadar önce falan almıştım sanırım. Cihaz iyice kasmaya donmaya başladı yeni tv box mu alsam diye düşünüyorum. Aslında apple tv düşünüyodum ama çok pahalı geldi daha uyguna güzel çalışan öneriniz varmı?
https://www.incehesap.com/corax-tavsiye-sistem-fiyati-46742
Bu sistemi böyle düzenleyince 52ye baya iyi geldi benim dizdiğim benzer olmasına rağmen 57 58 gibi olmuştu bu olabilir gibi.
Şimdilik kasa ve psuyu ucuza bulursam bu şekilde alacağım gibi yükseltmelerde de ççok sorun olcağın sanmıyorum hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
Önemliyse bunlardan biri olabilir.
1749509810
60ın üstüne çıkmasını istemiyorum yoksa işlemci anakart daha iyi olabilirdi ekran kartını düşürüp yapmak mantıklı gelmiyor pek.