pelta gerçekten çok kötü bir kulaklık iade şansınız varsa edin derimRog pelta aldım iki gündür kullanıyorum daha önce James Donkey 720 kullanıyordum inanmazsın ama ses seviyesi JD 720 den 3 de 2 daha az pubg oynuyorum ayak seslerini artık duyamıyorum bilseydim bin liralık James ile devam ederdim
oha gerçektenmiRog pelta aldım iki gündür kullanıyorum daha önce James Donkey 720 kullanıyordum inanmazsın ama ses seviyesi JD 720 den 3 de 2 daha az pubg oynuyorum ayak seslerini artık duyamıyorum bilseydim bin liralık James ile devam ederdim
Bozuk arızalı olmadıkça ürün iade etmeyi sevmiyorum. James Donkey 720 kablolu dert etmeyene çok üst düzey ayrıntılı ses veriyor. Sadece bu kulaklık sırf kablosu diye yoksa JD 720 bunun yanında çok prof kalıyor. Birisi dese şaka yapıyor derdim. 20 bin bandı bütçe yoksa kablosuz kulaklığa yanaşmayın derimpelta gerçekten çok kötü bir kulaklık iade şansınız varsa edin derim
aynen öyleBozuk arızalı olmadıkça ürün iade etmeyi sevmiyorum. James Donkey 720 kablolu dert etmeyene çok üst düzey ayrıntılı ses veriyor. Sadece bu kulaklık sırf kablosu diye yoksa JD 720 bunun yanında çok prof kalıyor. Birisi dese şaka yapıyor derdim. 20 bin bandı bütçe yoksa kablosuz kulaklığa yanaşmayın derim