Asus Rog Pelta Vs Hyperx Cloud 3 S

wild_12

80+
Reaksiyon skoru
0
5000 bütçe var. Razer BlackShark V2X var. Kulaklığım değiştirmeyi düşünüyorum, sizce değiştireyim mi? Değiştirirsem Cloud 3 S ya da ASUS ROG Pelta düşünüyorum, sizler ne diyorsunuz?

Rog pelta aldım iki gündür kullanıyorum daha önce James Donkey 720 kullanıyordum inanmazsın ama ses seviyesi JD 720 den 3 de 2 daha az pubg oynuyorum ayak seslerini artık duyamıyorum bilseydim bin liralık James ile devam ederdim

Rog pelta aldım iki gündür kullanıyorum daha önce James Donkey 720 kullanıyordum inanmazsın ama ses seviyesi JD 720 den 3 de 2 daha az pubg oynuyorum ayak seslerini artık duyamıyorum bilseydim bin liralık James ile devam ederdim
pelta gerçekten çok kötü bir kulaklık iade şansınız varsa edin derim

oha gerçektenmi

pelta gerçekten çok kötü bir kulaklık iade şansınız varsa edin derim
Bozuk arızalı olmadıkça ürün iade etmeyi sevmiyorum. James Donkey 720 kablolu dert etmeyene çok üst düzey ayrıntılı ses veriyor. Sadece bu kulaklık sırf kablosu diye yoksa JD 720 bunun yanında çok prof kalıyor. Birisi dese şaka yapıyor derdim. 20 bin bandı bütçe yoksa kablosuz kulaklığa yanaşmayın derim

Bozuk arızalı olmadıkça ürün iade etmeyi sevmiyorum. James Donkey 720 kablolu dert etmeyene çok üst düzey ayrıntılı ses veriyor. Sadece bu kulaklık sırf kablosu diye yoksa JD 720 bunun yanında çok prof kalıyor. Birisi dese şaka yapıyor derdim. 20 bin bandı bütçe yoksa kablosuz kulaklığa yanaşmayın derim
aynen öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,536
Üyeler
196,985
Son üye
izzo
Geri