Asus Rog Pelta Vs Hyperx Cloud 3 S

Katılım
9 Şubat 2025
Mesajlar
9
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
6000
Genelde FIFA oynarım ya da Hikayeli oyunlarda takılırım . FIFA oynarken müzik dinlediğim için ses kalitesi iyi olanı almak istiyorum. Aklımda Cloud 3S ve (6000₺) Asus Rog Pelta var (cashback ile 4750₺) , ekstra olarak turbo + diye bir model gördüm ama pek güvenilir gelmedi bana.
 
İkiside ses olarak iyidir fakat cloud kullanmış biri olarak bana ağır geldi o yüzden tercihimi peltadan yana kullanırdım
 
Birçok kulaklık kullanmış biri olarak Cloud 3S'i almanı öneririm.Elimde birçok kulaklık var odyofil diyemem kendime ama elimde şu an olan kulaklıklar SennheiserHD660 S-SennheiserHd599-Beyerdynamicdt770pro-SonyXm3-Hifiman HE400se bunları genelde müzik dinleme için kullanıyorum hepsini deneyimleyen biri olarak satın aldıktan sonra en çok kullandığım kulaklık Cloud 3S kullanım kolaylığından dolayı gerçi hepsinin kullanım amacı farklı ama eğer tek kulaklık olacaksa hem oyun hem kablosuz hem film izlemek hem de arada hi-res değil ama tatmin edecek sesi vermesi açısından müzik dinlemek olsun hepsine iyi derecede cevap verecek bir kulaklık.Mikrofonu iyi ve şarjı çok üzün Tek yaşadığım sorun unutmadan ilk aldığımda pedleri rahatsız etmişti oda kulak koruyucu kılıf kullanarak çözdüm. Her anlamda seni üzmeyecek bir kulaklık tavsiye ederim.
 
Geri
Top