yazılımı nerden indirdin link atabalirmisin bendek ineugyde beta yazıyor ve nasıl türkçe yaptınGüncellemeleri kontrol et tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor, v4.1.1.4 sürümüne geçemiyorum.
Buradan legacy yazmayanı indirdim, kurduğumda türkçe idi zaten. Ayarlarda dil seçenekleri var.yazılımı nerden indirdin link atabalirmisin bendek ineugyde beta yazıyor ve nasıl türkçe yaptın
teşekkür ederim bende önce legazy yazan varmış o daha sade duruyordu ama bunu indirdim karışık bir şey oldu yazalımı bok gibi bir sürü ses çıkışı oluştuBuradan legacy yazmayanı indirdim, kurduğumda türkçe idi zaten. Ayarlarda dil seçenekleri var.
![]()
HyperX NGENUITY Yazılımı
Uyumlu HyperX ürünlerinizi HyperX NGENUITY yazılımıyla kişiselleştirin. Tuş atamaları yapın, makroları programlayın ve kaydedin, ışıklandırmayı özelleştirin; HyperX NGENUITY size istediğiniz kadar kontrol sağlar.row.hyperx.com
Rica ederim, yazılım değiştirirken aygıt yöneticisinden kulaklıkla alakalı driver ları ve cihazları sil. Ama dediğin gibi bir sürü ses çıkışı muhabbeti bende de var, bildiğim kadarıyla ona yapacak bir şey yok. Yazılımdan gürültü azaltmayı kullanmak istiyorsan beta yı kullan onun dışında beta programından kulaklık güncellenmiyor. Ben güncellemek için legacy e geçip tekrar her şeyi kaldırıp beta kurdum. Umarım driver ı düzeltirler.teşekkür ederim bende önce legazy yazan varmış o daha sade duruyordu ama bunu indirdim karışık bir şey oldu yazalımı bok gibi bir sürü ses çıkışı oluştu