bu anakartı oem sistem özelleştirirken wifisiz anakart değiştirmek için seçmiştim fiyatı en ucuz wifi özellikli bu vardı ondan dolayı atmıştım ay başında...
Herkese iyi forumlar bütçem 60.000 65.000 TL civarlarında bu ay sonu hazır oem sistem almak istiyorum . Peşin fiyatına 6 taksit olduğu için unlostun...
Sabırla bekleme işi cidden insanı mahvediyor hocam, baktığım oem sistemlerin çoğuna 1 hafta geçmeden 4 k 5 k zam gelmiş ve ekran kartlarınada zam kapıda...
Laptop olarak acerin eski model bir laptopunu kullanıyorum yazılım tarafında tam olarak işimi görüyor fazlasını yapmıyor ama eksiği de yok. Küçüklükten beri...
Bende 60 k bandında yeni sistem toplamayı istiyorum bu ay sonu almayı planlıyorum. İndirim için sadece vatanı beklemek mantıklı mı incehesap her cuma akşamı...
bende bu işlemci olmasını çok istiyorum 7500fdense üstüne biraz daha koyup bunu istiyordum fakat şuan stoğu bitmiş 1 ay sonra alacağım bakalım umarım...
sakın alma modifiyelerde parçalarda kötü https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/cyber-rx9060xt/ böyle bişi buldum hafif bi araştırmayla daha...
60 65 k bütçem var ilk kasa toplayışım olucak oem sistemleri özelleştirip mi almalıyım yoksa teker teker parça toplayıp herhangi bir yerde montajını mı...