bu anakartı oem sistem özelleştirirken wifisiz anakart değiştirmek için seçmiştim fiyatı en ucuz wifi özellikli bu vardı ondan dolayı atmıştım ay başında sistem almayı düşünüyorum teker teker indirim kovalayıp almak hem ekonomik hem de daha mantıklı biliyorum fakat toplama hevesimden dolayı ve...
Herkese iyi forumlar bütçem 60.000 65.000 TL civarlarında bu ay sonu hazır oem sistem almak istiyorum . Peşin fiyatına 6 taksit olduğu için unlostun kasaları ilgimi çekti 2 kasa arasında kaldım taksit imkanı olduğundan dolayı almak istiyorum yorumlarınızı merak ediyorum 65klık sistem ayda 10.800...
Sabırla bekleme işi cidden insanı mahvediyor hocam, baktığım oem sistemlerin çoğuna 1 hafta geçmeden 4 k 5 k zam gelmiş ve ekran kartlarınada zam kapıda diyorlar bakalım 60 k bütçeye umarım düzgün bir şey düşürebiliriz...
Laptop olarak acerin eski model bir laptopunu kullanıyorum yazılım tarafında tam olarak işimi görüyor fazlasını yapmıyor ama eksiği de yok. Küçüklükten beri masaüstü toplama hevesim var ve laptopa vereceğim parayla masaüstü sistem toplamak bana daha cazip geliyor , Oyunları rahat kafayla oynamak...
sırf ucuz diye bilinmedik marka almak bencede mantıksız almışken adam gibi almak gerekirse fazla para vermek bana daha mantıklı geliyor geçen hafta incehesap üzerinden hazır oem sistemi bu şekilde özelleştirdim ve bu fiyatlara çıktı yorumlarsanız sevinirim lol, valo ,cs ,gta 5 gibi oyunlarda...
Bende 60 k bandında yeni sistem toplamayı istiyorum bu ay sonu almayı planlıyorum. İndirim için sadece vatanı beklemek mantıklı mı incehesap her cuma akşamı indirim yapıyor ordaki sistemlerden uyguna düşürülürse 30 ağustosu beklemeye gerek var mı amd işlemcili msi ekran kartlı sistem toplamak...
bende bu işlemci olmasını çok istiyorum 7500fdense üstüne biraz daha koyup bunu istiyordum fakat şuan stoğu bitmiş 1 ay sonra alacağım bakalım umarım yenilenir veya daha iyi bir sistem denk gelir teşekkür ederim cevap verdiğin için
60 65 k bütçem var ilk kasa toplayışım olucak oem sistemleri özelleştirip mi almalıyım yoksa teker teker parça toplayıp herhangi bir yerde montajını mı yaptırmalıyım
Sitelerde gördüğüm kadarıyla aşağı yukarı bu fiyata 5060 , r5 7500F... özellikli sistemler var, kararsız kaldım tecrübeli...
kasanın özellikleri bu şekildedir aralarındaki uyumdan çok anlamıyorum fikir belirtirseniz sevinirim ilk kasam olucak bütçem 60k eğer başka tavsiyeleriniz varsa önerilere açığım şimdiden teşekkür ederim. Ürünün orjinal linki ...