Arama sonuçları: *

• Users: Marsmallow
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Steel series arctis nova 1x mikrofon ayrıştırıcı ile çalışmıyor

başlıktaki kulaklıgı almıştım tek giriş 3.5mm jak oldugu için y splitter aldım taktım ilk başta çalışıyordu ama arkada oynattıgım videoyuda karşı tarafa yansıtıyordu sonra mikrofonu hiç çalışmamaya başladı.telefonda direkt mikrofon ve kulaklık çalışıyor.pcdede kulaklıgı ayrıştırıcı olmadan...
  2. M

PES 2013 analig oyuncu önerisi

Marco reus kesinlikle 20 ye alıp 80 e satmıstım diye hatırlıyorum ve geni güzel artıyor ilk senelerde ronaldinho ve eto yu alıyordum sonra düşüyorlar ama ilk sene için iyilerdi heleki eto
  3. M

5600G stok fanindan tofas sesi gelmesi

5600G ve stok fanını kullaniyordum pc yi toplayali 8 ay falan oldu 2 gün önce başladı fandan çok az bir ses geliyordu ama şimdi tofas sesi geliyor içini açtım bir ses mi kaçtı diye ancak sıkışan kablo falan yok fanın arasına baktım yine yok sesi aşağıya bırakacağım kasa msi mag shield m300 mATX...
  4. M

5600G li a320mk anakartlı sistem açılmıyor acaba athlon 3000G alsam çalışır mı

Baya önce almıştım aldığımda 700 falandı ilk alacağım zaman 3 3200G düşünüyordum sonra 5600G ye karar verdim 1687004039 Hocam peki bu a320mk anakartta athlon 3000G bios güncelleme olmadan çalışır mı nereye gitsem yardımcı olmuyor kendim alacağım artık yapacak bir şey yok
  5. M

5600G li a320mk anakartlı sistem açılmıyor acaba athlon 3000G alsam çalışır mı

5600G ve asus a320mk sistem açılmıyor bir sürü bilgisayarcı gezdim ama yok adamlar yapmıyor bios güncellemem lazım onun içinde eski işlemci lazım bende oda yok internet kafelere falanda gittim onlardada intel var olmuyor illada kendim alacam o işlemciyi sonrada satacam direkt bios güncellemesi...
Geri