Arama sonuçları: *

1. A

IPHONE 14 çıkınca iphone 11 fiyatı düşer mi

5k zam geldi bile
  2. A

Son iphone zamları hakkında düşünceleriniz neler?

Evvet düşene bir tekme geleneği hala sürüyor son zamlardan sonra birde apple zam yapınca apple in zaten fiyatı özelliğine göre yüksek olan iphone 11 14K TL den 19k TL ye yükseldi bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
  3. A

Yazılım ve Photosohop için laptop öneri

Merhaba , Yazılm ve Photoshop için laptop arıyorum benim aklımdaki model Macbook Air M1 sizce bu paraya değer mi?
  4. A

Müzik yeteneğim var ne yapmalıyım?

Pardon
  5. A

Müzik yeteneğim var ne yapmalıyım?

Bilmiom
  6. A

haqqus gen4 sistem alınır mı?

Değiştirme imkanları itopyada çok kısıtlı gibi fakat sıfırdan sen toplarsan olabilir bu seferde 3 4k fazla verirsin
  7. A

haqqus gen4 sistem alınır mı?

3070 le aynı özellikte rx 6700 var işlemci olarak ryzen 5 5600 var galiba temel özellikler bu fakat o paraya değmez
  8. A

Okulun İlk Günü Nasıl Geçti?

Hocam tipler garip Çok değişik tipler var örneğin benim sınıfımda birbirine dayayan erkek bile var senin sınıfın benim sınıfa göre normal bence :D 1662998530 Yürü be üstat
  9. A

35k sistem toplamak istiyorum

Ssd yi özel olarak yükseltirseniz güzel olabilir ve sizin sistem benim önerdiğimden çok daha iyi gibi duruyor
  10. A

Erdoğanla ilgili espri yapıyom onlarda gülüyo onlarında hoşuna gidiyo yani bakma sen yasak olduğuna :)
  11. A

1000 lira bütçeyle klavye önerisi var mı

Gamepower ogre rgb red veya blue deri bilek destekli geliyor abdullah abi zamanında bayağı övmüştü
  12. A

🔥İndirim Jacobs 2si1 Arada 10’Lu Paket, 140g 14₺🔥

Jacobs un kahvesi bizim paradan daha değerli vay be
  13. A

Sadece monitör dahil ise şu sisteme bir bakabilirsiniz ; https://www.itopya.com/bbl-high_h16478
  14. A

Hocayla siyaset falan konuştuk gayet güzeldi
  15. A

İşlemci olarak i5 veya i7 olabilir ram olarakda dual ram kullanmanızı tavsiye ederim , monitör klavye mouse kulaklık her şey dahil mi sisteme
  16. A

10-15K BÜTÇEYE PC ÖNERİSİ

Evet maalesef rtxler gereksiz pahalı amdlerin performansı rtx kartları 2 ye katlıyor biliyorum ama yazılımsal şeylerden dolayı rtx dedim ama amd de fena değil yeni gleiştirdiği fsr 2.0 teknolojisi vs. 1662996287 Bütçemi zorlayabilirim 15.5k yı aşmasın yeter
  17. A

Monitörde asus almanızı kesinlikle tavsiye etmem bu bütçe ile aldıktan 1 yıl sonra ışık sızması göze batıyor 1662996149 Rtx 3070 li veya 3070 Tİ lı sistem toplamanız mantıklı olacaktır
  18. A

10-15K BÜTÇEYE PC ÖNERİSİ

Teşekkürler 1662996039 Fakat rtx serisi ekran kartı olursa daha iyi olmaz mı?
  19. A

Lise için ders kanalı önerisi

Hocam kafam gitmiş tonguç değil koçum benim kanalını diyecektim
Geri