haqqus gen4 sistem alınır mı?

Bu sistemin kasası hakkında bilgi verebilir misiniz sizce iyi mi?

3070 le aynı özellikte rx 6700 var işlemci olarak ryzen 5 5600 var galiba temel özellikler bu fakat o paraya değmez
Valla hocam itopya ya gittim bugün ekran kartı yok rtx için. 3060 lı hemen hemen aynı sistemi 29 bin liraya topladılar. Almadım. Şimdi bu sistemi gördüm arada 7 bin lira var. Ve ekran kartı daha yüksek burda. Ama bu sistemin kasası nasıl bunu bilmiyorum işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sinerjiye be tebilona gidecektim bu sistem gözüme çarptı.
3070 le aynı özellikte rx 6700 var işlemci olarak ryzen 5 5600 var galiba temel özellikler bu fakat o paraya değmez
Bunun kasasını değiştirip alsam olur mu acaba 🤔

Valla hocam itopya ya gittim bugün ekran kartı yok rtx için. 3060 lı hemen hemen aynı sistemi 29 bin liraya topladılar. Almadım. Şimdi bu sistemi gördüm arada 7 bin lira var. Ve ekran kartı daha yüksek burda. Ama bu sistemin kasası nasıl bunu bilmiyorum işte.

Değiştirme imkanları itopyada çok kısıtlı gibi fakat sıfırdan sen toplarsan olabilir bu seferde 3 4k fazla verirsin

Aynen kardeşim

lian li guzel kasadir

Bu sistemin kasası hakkında bilgi verebilir misiniz sizce iyi mi?
ortalama kasa. seviye olarak maxima v20 ve DLS480 arasi bir sey diyebilirim. daha bilinen marka olarak 110R'dan iyi H500'den kotu.

3070Ti seçmezsen daha iyi olur. Stok ekran kartı 3080' den güçlü zaten
render gibi işlerde de daha iyi olurmu ?

Aynen kardeşim
3070 ti

Depolamadan pek emin olmasam da alınabilir bir sistem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,424
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri