Atakan Şevik
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
3070 zaten 20kdiğer parçalar önemli kısılmamış falansa
3070 zaten 20kdiğer parçalar önemli kısılmamış falansa
alınır.3070 ti 22000 TL yapıyor sizce alınmalımı ?
3070 le aynı özellikte rx 6700 var işlemci olarak ryzen 5 5600 var galiba temel özellikler bu fakat o paraya değmezBu sistemin kasası hakkında bilgi verebilir misiniz sizce iyi mi?
Valla hocam itopya ya gittim bugün ekran kartı yok rtx için. 3060 lı hemen hemen aynı sistemi 29 bin liraya topladılar. Almadım. Şimdi bu sistemi gördüm arada 7 bin lira var. Ve ekran kartı daha yüksek burda. Ama bu sistemin kasası nasıl bunu bilmiyorum işte.3070 le aynı özellikte rx 6700 var işlemci olarak ryzen 5 5600 var galiba temel özellikler bu fakat o paraya değmez
Bunun kasasını değiştirip alsam olur mu acaba3070 le aynı özellikte rx 6700 var işlemci olarak ryzen 5 5600 var galiba temel özellikler bu fakat o paraya değmez
Değiştirme imkanları itopyada çok kısıtlı gibi fakat sıfırdan sen toplarsan olabilir bu seferde 3 4k fazla verirsinValla hocam itopya ya gittim bugün ekran kartı yok rtx için. 3060 lı hemen hemen aynı sistemi 29 bin liraya topladılar. Almadım. Şimdi bu sistemi gördüm arada 7 bin lira var. Ve ekran kartı daha yüksek burda. Ama bu sistemin kasası nasıl bunu bilmiyorum işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sinerjiye be tebilona gidecektim bu sistem gözüme çarptı.
Bunun kasasını değiştirip alsam olur mu acaba![]()
3070 zaten 20k
lian li guzel kasadirValla hocam itopya ya gittim bugün ekran kartı yok rtx için. 3060 lı hemen hemen aynı sistemi 29 bin liraya topladılar. Almadım. Şimdi bu sistemi gördüm arada 7 bin lira var. Ve ekran kartı daha yüksek burda. Ama bu sistemin kasası nasıl bunu bilmiyorum işte.
Sinerjiye be tebilona gidecektim bu sistem gözüme çarptı.
Bunun kasasını değiştirip alsam olur mu acaba![]()
Adamın böyle bir sistemi yok trol amaçlı yapmışsınız bu video parodiden alınmış bok atmayın adam işini iyi yapıyor
ortalama kasa. seviye olarak maxima v20 ve DLS480 arasi bir sey diyebilirim. daha bilinen marka olarak 110R'dan iyi H500'den kotu.Bu sistemin kasası hakkında bilgi verebilir misiniz sizce iyi mi?
render gibi işlerde de daha iyi olurmu ?3070Ti seçmezsen daha iyi olur. Stok ekran kartı 3080' den güçlü zaten
3070 ti![]()
Inno3D RTX3070 Twin x2 8GB 256Bit DX12 PCI-e 4.0 GDDR6 LHR Ekran Kartı En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği ve Taksit Avantajları.
Inno3D RTX3070 Twin x2 8GB 256Bit DX12 PCI-e 4.0 GDDR6 LHR Ekran Kartıwww.garajonline.com.tr
![]()
ASUS Dual GeForce RTX 3070 SI Edition 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
▸ Ürün kutusuz olarak gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
![]()
ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB GDDR6 256Bit Ekran Kartı
En yeni NVIDIA Ampere mimarisi deneyimini en saf haliyle sunan ASUS Dual GeForce RTX™ 3070, performans ve sadeliği benzersiz bir şekilde birleştiriyor. Amiral gemisi ekran kartlarındaki gelişmiş…www.gaming.gen.tr
Aynen kardeşim
Stok yokrender gibi işlerde de daha iyi olurmu ?
3070 ti