Arama sonuçları: *

• Users: Aybars Han
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Aybars Han

Türkiye Amerika Maçı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

evet o yüzden ''10 kişi kalmış takıma'' tarzı sözler aslında çok doğru değil ama bu kadro kalitesiyle bu grupta bu sonuç hiç aklanamaz.
  2. Aybars Han

En Çok Hangi Ünlüye Benziyorsun?

arkadaşlarım bu adamı bana benzetiyor
  3. Aybars Han

Chat Gpt'nin Korkutucu Özelliği

''I apologise for the content of the photo! I know it’s very strange.' fotoğrafın tuhaf olması gerektiğini doğrudan söylüyorsun ve o da tuhaf bir fotoğraf ortaya çıkarıyor. bana gökyüzü resmi oluştur dediğinde gökyüzü resmi alman kadar normal :d
  4. Aybars Han

Evet Beyler Sabah Sabah Kaç Tane Gol Yiyoruz ?

zaten sebepsiz demiyorum da şimdi mesela yorumları okuyorum kenan ve arda sıradan oyuncular tarzı yorumlar bile var. bence suç büyük oranda montella'da göreceğiz bakalım ne olacak tahminim fena çuvalladı zaten.
  5. Aybars Han

Evet Beyler Sabah Sabah Kaç Tane Gol Yiyoruz ?

bizim millet yükselince çok yükseliyor düşünce çok düşüyor ortamız yok 2 1 alırız
  6. Aybars Han

Bir İnsan Neden PlayStation Alır ?

keyfinden
  7. Aybars Han

Kızlara İlk Mesaj Olarak Ne Atıyorsunuz

selam
  8. Aybars Han

Komşumuz Hayvanlara Eziyet Edercesine Bakıyor Yardım

tam hatırlamıyorum ama galiba deutcshe welle (alman kökenli dw) türkiyede yaptıkları yayımda pavyonu, pavyonda çalışmayı vb. güzellerken kendi ülkelerinde yaptıkları yayımda eleştiriyorlardı. bu konularda ''abi kim niye bizi umursasın paranoyak mısınız'' kafası çok cahilce.
  9. Aybars Han

hukuken sonuna kadar haklı zaten ama türkiyede hukuk hem yavaş işliyor hem komşuları sıkıntılıysa daha fazla problem falan da çıkabiliyor valla Allah kolaylık versin arkadaşa
  10. Aybars Han

ruh hasatası ya forum kuralları olmasa fena söveceğim. çiğ et vererek kedileri hasta ettikten sonra gerçekten hayvansever olsa vazgeçer zaten ama bu kedi köpeklerini çocuk olarak görenlerin zerre hayvanseverliği yok psikolojik sorunları için araç gibi görüyorlar çiğ etin bir kötü tarafı köpekler...
  11. Aybars Han

Yeni Başlayanlar İçin Keman Tavsiyeleri

Müzikle ilgilenen arkadaş yok mu ya
  12. Aybars Han

Lgs 2026 Yüzdelikleri Hangi Yıla Benzer?!?!?!

21 kadar olmaz ama 25'ten de düşük gelir yüzdelikler insanların genel tepkisinden felan öyle duruyor
  13. Aybars Han

23 deprem olduğu için ilk dönem konularından çıkan kazanım düzeyinde bir deneme tabi ki daha zor
  14. Aybars Han

Yeni Başlayanlar İçin Keman Tavsiyeleri

Selamlar bu yaz keman çalmaya başlamak istiyorum tecrübesi olan arkadaşlar model önerebilir mi? Çok pahalı olmamalı başlangıç için fiyat-performans bir keman olmalı chatgpt valencia v160 dedi mesela ama piyasayı başlangıç için neyin daha iyi olacağını dikkat etmemiz gereken şeyleri vs...
  15. Aybars Han

2021-2025 arası olur
  16. Aybars Han

Marvel (Mcu) Dizi ve Film İzleme Sırası Güncel 2026 Doğru Mu? (Çıkış Sırası)

Aga açıkçası bu kadar dizi, film izlemeye gerek yok bence ya. Yalan yok ben ana filmleri felan izlemeden önce de ön yargılıydım ama winter soldier olsun infinity war olsun baya iyiler, ama birçoğu da tamamen kar amaçlı pek kaliteli olmayan yapımlar. örnek vermek gerekirse spider mani çok severim...
  17. Aybars Han

Psg Üstüste 2. Kez Şampiyon 😁🥳

xG, çektiği şut sayısı daha baskın olduğunu gösteriyor ama sadece buraya baksan bir de arsenal'in ilk golü attığını görsen arsenal'in golü atıp kapandığını anlarsın zaten. Bir de pas sayısı ve topa sahip olma pek önemli bir şey değil yüzde 35 top oynamayla rakibe ''top oynatmazsın'' 1780206890...
  18. Aybars Han

En İyi Spider Man Kim? (Anket)

aga en iyi yönetmene ve dolayısıyla filmlere sahip olan tobey bu yüzden efsaneleşmesi yönünden çok şanslı. Andrew'ın şanssızlığı ise tobey'nin etkisi hala yüksekken çıkış yapması, ekşi'de felan tasm ilk çıktığındaki yorumları okuyorum adamın harbi zaman kurbanı olmuş. Filmlerindeki hiçbir kötü...
  19. Aybars Han

Gemini Sizdede Saçmalıyormu

evet baya yapmaya başladı sürekli aynı şeyi söylüyor takılıyor falan ama düzeltirler herhalde
  20. Aybars Han

En İyi Spider Man Kim? (Anket)

andrew yüzde yüz gidiyor rekabet yok mu la
Geri