Arama sonuçları: *

• Users: DESMOND
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Rj45 Uçlu Dış Mekan Su Uv Korumalı Cat6 Kablo Lazım Full Bakır

E mecbur biraz ucuza vericez ki oda kâr etsin. Onlar da kesip satıyor sonuçta. Baya fazla geldi kablo.
  2. D

Aldım hallettim sağol arttı baya elektrikçiler alır mı bu kabloyu acaba
  3. D

Öneri Segway Ninebot Max G2 mı Onvo 013 X Plus mı? Ehliyet Yok.

Pedal çevirmeden de gaz kolu ile gidilen modeller var elektrikli bisiklerde de valla kararsızım. Onvo da sıkıntı yaşayanlar var ehliyet şart. Segway daha kaliteli diyorlar daha pahalı ve 900w. Gemini dediğine göre yokuşu çıkar ama denemeden de bilemiyoruz arada kaldım. Scooter çevirmezler...
  4. D

Peki scooter mı elektrikli bisiklet mi? https://www.trendyol.com/ape-ryder/genon-ultra-750w-elektrikli-bisiklet-ayna-canta-ve-el-gazi-hediyeli-p-1129354562 Bütçeyi aşıyor aslında da örnek olsun diye atıyım dedim. Bunlar da w düşük ama bunların çekişi daha iyi diyorlar bayırlarda
  5. D

Çok kararsız kaldım elektrikli bisikletler var motor gibi güzel tasarımlı ama tabi dik bayır çıkabilecek performans lazım. Hangisi daha uzun ömürlü kullanımı kolay olur dik bayırı rahat çıkar bilemiyorum. Bunlar direk elektrikli bisiklet olarak geçtiği için ehliyet istemiyorlar bazı modeller...
  6. D

Eyvallah kral güvenlik tabii ki önemli bide ben bayır da inip çıkıcam ne olacağı belli olmaz. Gemini sorduğum da hatta adreste verdim konumu doğru bildi etrafını anlattı oranın bayırını çıkar dedi segway için malzeme kalitesi olarak da güzel diyorlar. Onvo malzeme kalitesi iyi değil diyorlar bide...
  7. D

Segway modelinde ehliyet zorunlu değil okudum. 900w 43k fiyatı var. Onvo 2000w 38k fiyatı var. Ehliyetim yok gözlerimden yıllar önce ameliyat olduğum da ehliyet vermemişlerdi o zamandan bu zamana çok zaman geçti artık belki verirler ama şuanda da maddi durum yetersiz. Ehliyetsiz şekilde...
  8. D

Öneri Dik Yokuşlar İçin Elektrikli Scooter Önerisi ?

Segway Ninebot Max G2 modeli ehliyet gerektiryormuş sanırsam. Onvo 013 ehliyet istiyorlar aslında onvo 2000w daha iyi aynı fiyata hatta daha ucuz segway daha pahalı ama ehliyet gerektirmiyormuş galiba. Hala karar veremedim
  9. D

Yardım Modem Arayüzündeki 36.2db Ne Anlama Geliyor?

kabloyu takip edip bakarım kopukluk ezilme vs var mı diye de. bina genel olarak şikayetçi internetin kötü olduğunu söylüyorlar herkesin mi kablosu problemli
  10. D

bi arıza kaydı açılsa dışarı kontrol ederler dışarıda problem yoksa içerisi için gelirler extra ücret alırlar ama problem çözülse yeter. komşu ile interneti paylaşıyoruz normalde yasak diyorlar ama tt gelirse bunu görürse de sıkıntı
  11. D

bina kutusundan modeme gelene kadar olan kablo bize ait kısım. burda kablo da kopma vs olsa herhalde hiç internet gelmez. ucu oksitlenmiş olabilir başka ne problem olabilir bilmiyorum 1787320494 Bina kutudan eve gelene kadar kablo mu kontrol ettirmeliyim yoksa başka kutuda vs problem mi...
  12. D

telefon şebekesi dediğiniz binadan modeme gelen mi yoksa bina dışı Türktelekom sorumluluğunda olan taraf mı
  13. D

vdsl yazıyor ama değerler düşük evet ama vdsl yazıyor 1787306546 13.30 çıktı bu seferki testte yarım saat önce de 8.90 falan çıkmıştı. Ama hala uzaktan yakından alakası yok.
  14. D

Türktelekom 75mbps paket alıyoruz ama speedtest de 8mbps çıkıyor. Modem arayüzünden vdsl mi adsl mi nasıl olduğunu kontrol ettim vdsl gözüküyor. Diğer değerleri tam anlamıyorum kontrol eder misiniz? Türktelekom bu hızı bize gönderiyor da bizim tesisatta mı problem var yoksa Türktelekom bu hızı...
  15. D

Televizyonda Tkgs Ayarı Yapamadım Yardımcı Olur Musunuz ?

tkgs ile olmuyorsa elle arama olarak yap tkgs kısmı benim arkadaşta da olmadı ama normal arama ile oldu
  16. D

https://ty.gl/7nmyj3mqj2h2m Bu ürün olur mu elektrik işi ile uğraşanlar varsa fiyatı normal mi?
  17. D

Taşındığım bina da boş port olmama sebebi ile komşudan cat6 ile onun modemden kendi modemime internet çekicem. Komşu şartları kabul etti kenardan onun duvardan delip bizim evin de kenarından delip kabloyu çekicez. Bahçeden dolaşacak toprağın altına gömücem çocuklara falan takılmaması için. 100m...
  18. D

Komşudan Kendi Evime Kablo ile İnternet Çekmek. Ürünleri Bulamıyorum

Komşuyla görüştüm kabul etti direk yerden duvar dibinden deleriz sıkıntı yok bizim için dedi. Tek ihtiyacımız rj45 uçlu korumalı bir kablo sanırsam
  19. D

Tabi öyle de ben görüyorum insanlar sadece para almak için işin kolayını anlatıp geçiyorlar. Şimdi adama rj45 uçlu 1000mbps yassı pencerede takılmıycak cinsten kablo desem yok abi öyle bir ürün bunu al vs dicek. Zor bir işlem değil sadece ürünleri bulamıyorum. Modemden pencereye bir kablo oraya...
  20. D

Bizim pencere kenarlarında bir boşluk yok onunda muhtemelen yoktur ama ben her ihtimali düşünüyorum şuanlık. Kağıt inceliğinde rj45 uçları birleştiren apart var buldum ama 10mbps destekliyor oda benim işime gelmiyor.
Geri