Arama sonuçları: *

1. N

Yardım Monitör 1 Hz ve çözünürlük değişmiyor

Arkadaşlar lütfen yardım edin PC ye format attım ve driver booster ile sürücüleri kurdum fakat monitör 1 Hz ve çözünürlük değiştirmiyor ddu ile ekran kartını kaldırdım driver booster görmedi elle kurdum yine 1 Hz ne yapmam lazım lütfen yardım edin
  2. N

Scamleniyor muyum yoksa tehlikede miyim ?

2 tane antivürüs var hatta 3 kaspersky advance system care hemde windows defendir rat nasıl yiyebilirim aklım almıyor.
  3. N

var kanka
  4. N

bende başta amaan scamdır diye bakmadım ama bi baktım şifrem gerçek, bi kaç yere baktım başkalarınında username ve nickname ini bulmuş şifresini kaptıranlar baya az. İnşallah dediğin gibi scam dır sadece.
  5. N

Yani 950 dolar diyor bende düşündüm kim vericek o parayı ben vermem bırak videom dolaşsın vallaha :):) 1669913098 Son zamanlarda öyle siteleri bilmyiorum fakat geçmişte girmişliğim var yani
  6. N

Sadece izlemekten bulaşır mı
  7. N

şifremi bilmesi bir raslantı olamaz gibime geliyor rahat olamıyorum 1669910746 bilmiyorum ya bizim bi arkadaş anlattı ondan bin tl istemişler oı da vermeyince harbi,den yaymışlar 1669910747 bilmiyorum ya bizim bi arkadaş anlattı ondan bin tl istemişler oı da vermeyince harbi,den yaymışlar
  8. N

merhaba arkadaşlar bana salı günü bir mail maili yeni gördüm çünkü spam kutuma düşmüş 48 saati geçti yani ve tehlikede miyim bilmiyorum bana yardım edin. Not: adam şifremi doğru bildi o yüzden biraz korktum bilgisayarda kaspersky var ve hiç bir tehdit uyarısı vermedi. Telefonum yurt dışı sadece...
  9. N

Yardım Şok Market'ten alınan ViewSonic 23.8 VX2418C monitörde ölü piksel var

Peki kardeşim sende ghosting varmı
  10. N

ŞOK'tan alınan Viewsonic monitör ghosting mi yapıyor? ve ölü piksel varmı

Merhabalar arkadaşlar ben bir monitör aldım ve markası viewsonic şok marketten aldım bir tane ölü piksel var galiba ama sadece kırmızı renkte yanmıyor ve ufo testi yapıyorum ghostink var sanırsam ghosting bir sıkıntı yaratır mı ? bu omni nin yazısı olan foto daki ölü piksel dün vardı bugün yok...
  11. N

peki bir tane sol üstte var o sadece kırmızıda siyah gözüküyor diğer renklerde düzgün veriyor sıkışmış pixel mi oluyor o ?
  12. N

ViewSonic alır mı, ve şoktan aldım iade olur mu 1668521897 çoğalan bir şey diye biliyorum, ilerde sıkıntı olabilir dediler bende o yüzden ne yapacağımı bilemedim.
  13. N

Merhaba Şok Market'ten ViewSonic 23.8 VX2418C marka monitör aldım ve monitörde ölü piksel çıktı. Ürünü teslim almadım ve iadesini istedim iadem kabul olur mu ve ne gibi sıkıntılarla karşılaşırım? İki adet ölüpiksel var. Birisi sadece kırmızıda belli diğeri tüm renklerde (resimleri paylaşacağım...
  14. N

İos Ci̇hazdan Xi̇aomi̇ Ci̇haza Whatsapp Aktarimi

Peki ne kadar önce acaba şuan ben crackli versiyon bulamadım da
  15. N

uygulama çok pahalı ücretsiz birşeyler arıyorum
  16. N

bunuda denedim fakat xiaomi telefonda paylaşım uygulaması çıkmıyor smart swtihide yğkledim fakat herhangi bir şey olmadı sanırsam sadece samsungla için bu
  17. N

teşekkürler fakat ben ios dan androide geçtim yani bu pek işime yarıyacak gibi görünmüyor
  18. N

Merhabalar iphone 7 cihazımdan xiaomi poco x3GT (redmi note 10 pro) cihazıma whatsapp mesajlarımı geçirmek istiyorum bunu için ücretsiz bir yöntem varmıdır acaba type-c - lightning kablo olayını denedim fakat telefon yedeği ve whatsappı görmedi
Geri