Yardım Şok Market'ten alınan ViewSonic 23.8 VX2418C monitörde ölü piksel var

Reaksiyon skoru
7
Merhaba Şok Market'ten ViewSonic 23.8 VX2418C marka monitör aldım ve monitörde ölü piksel çıktı. Ürünü teslim almadım ve iadesini istedim iadem kabul olur mu ve ne gibi sıkıntılarla karşılaşırım? İki adet ölüpiksel var. Birisi sadece kırmızıda belli diğeri tüm renklerde (resimleri paylaşacağım omni yazan taraftaki bütün renklerde sıkıntı). Bu monitörden başka alan var mı acaba böyle sıkıntısı olan var mı ?
WhatsApp Görsel 2022-11-14 saat 19.24.15.jpg
WhatsApp Görsel 2022-11-14 saat 19.24.14.jpg

Olu piksel şans işidir cogu monitorde geliyor zaten göze batmadigi surece iadeye pek gerek yok benim fikrimce

Olu piksel şans işidir cogu monitorde geliyor zaten göze batmadigi surece iadeye pek gerek yok benim fikrimce
Kabul etmiyorlar genelde zaten 7 piksel kadar almıyorlardı bı markada saçma bence

Kabul etmiyorlar genelde zaten 7 piksel kadar almıyorlardı bı markada saçma bence
ViewSonic alır mı, ve şoktan aldım iade olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çoğalan bir şey diye biliyorum, ilerde sıkıntı olabilir dediler bende o yüzden ne yapacağımı bilemedim.

çoğalan bir şey diye biliyorum, ilerde sıkıntı olabilir dediler bende o yüzden ne yapacağımı bilemedim.
Sanmam

Ölü piksel çoğalmaz

Merhaba Şok Market'ten ViewSonic 23.8 VX2418C marka monitör aldım ve monitörde ölü piksel çıktı. Ürünü teslim almadım ve iadesini istedim iadem kabul olur mu ve ne gibi sıkıntılarla karşılaşırım? İki adet ölüpiksel var. Birisi sadece kırmızıda belli diğeri tüm renklerde (resimleri paylaşacağım omni yazan taraftaki bütün renklerde sıkıntı). Bu monitörden başka alan var mı acaba böyle sıkıntısı olan var mı ?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2 ci sanirsam sıkışmış pixel

peki bir tane sol üstte var o sadece kırmızıda siyah gözüküyor diğer renklerde düzgün veriyor sıkışmış pixel mi oluyor o ?
Sıkısmış pixel tek renkte yanar

1 ci olan ölü pikseldir

Merhaba Şok Market'ten ViewSonic 23.8 VX2418C marka monitör aldım ve monitörde ölü piksel çıktı. Ürünü teslim almadım ve iadesini istedim iadem kabul olur mu ve ne gibi sıkıntılarla karşılaşırım? İki adet ölüpiksel var. Birisi sadece kırmızıda belli diğeri tüm renklerde (resimleri paylaşacağım omni yazan taraftaki bütün renklerde sıkıntı). Bu monitörden başka alan var mı acaba böyle sıkıntısı olan var mı ?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ViewSonic 2 adet ölü pixel için iade almamakta. Daha öncede başıma geldi açtığım ticket'a söyle bir cevap verdiler
1668577784245.png

aldım asus monitörde 3 ölü pixel vardı ve ghosting gibi bişi vardı 450 TL'ye zarzor sattım kurtuldum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,173
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri