Arama sonuçları: *

• Users: Clyde
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Clyde

Tt Altyapısı ile Kablonet Kullanan Var Mıdır?

12 sene kablonet kullandık, Bir 2 senedir TT 1000mbps kullanıyorum. Şu zamana kadar ben en azından TT'de sorun yaşamadım. Kopma, bağlantı, ping gibi problemlerim olmadı. Fiyatlar fuhuş ama Kablonet TT altyapısından verince onun fiyatları da çok benzer oluyor. Bizim apartmanda vermiyor, verse...
  2. Clyde

Ajazz Apex Sizlere Ömür Mouse Öneri Lazım

Para önemli değil satmak için söylemedim. İşine yararsa al senin olsun kargoyu hallet yeterli benim için. Ufak bir lehim işlemi ile değiştirilebiliyor etrafında televizyoncu elektrikçi varsa 5 dakikada halleder.
  3. Clyde

Huano Green Switch işime yarar dersen AJ159 Pro.
  4. Clyde

Klavye değil fare. 1789212923 Bende AJ159 Pro vardı. Kırdım ama switchleri duruyor olması lazım atmamıştım. İstersen gönderebilirim bir bakayım nerede.
  5. Clyde

Televizyonun Paneli Durup Dururken Bozuldu TCL C745

Servis gelmeye ayrı arıza tespite ayrı ücret istiyor. Servis kağıdı ile THH'ye başvurmayı düşünüyorum.
  6. Clyde

Yardım edecek birisi yok mu?
  7. Clyde

Şöyle servis kısmından baktım tam olarak 1 ay 1 gün çalışmış gözüküyor ama Android tabanlı TV'lerde kapatma tuşuna basılı tutup kapat demediğiniz sürece bekleme modun da duruyor bildiğiniz gibi. Bizimkilere kaç kere anlattım da babam direkt tuşa basıp gittiği için 1 aylık süre çıktı 721 saat...
  8. Clyde

TCL televizyonumuz var 2023'de satın almıştık. Maçtan maça kullanılıyor çok nadir açılıyor. Çalışma süresi 200 saatin üzerinde ya vardır ya yoktur. Bugün maç izlerken panel gitti. Yatay ve dikey iki çizgi çıktı dikey mor yatay direkt çalışmıyor. Yakından bakınca 2 3 tane stuck piksel gördüm...
  9. Clyde

🔥İndirim Mchose A7 V2 Ultra White 8k Hz Paw3950 Tı Sensör 3399₺

Ben de aldım gerek yok bence.
  10. Clyde

iPhone 18 Serisi Satışa Çıktı!

Aaaa bugün 9'u lansmanı unuttum. Neler varmış dur bakayım. Bu fiyatlar da öh yani artık gerçekten absürt olmaya başladı.
  11. Clyde

❌İndirim Bitti! Lego Kozmos Cicekleri 422 TL!

Vallahi güzel duruyor sevgilime veririm diye aldım ben. İkili gül olanı 400 küsür 300'e geliyor.
  12. Clyde

Yardım Kusurlu Monitör İadem Reddedildi (Güncelleme Tekar İncelenecek)

Benim monitörüm de acayip derecede sorunlu. Temmuz 22'sinde başvurdum 2 Eylül'de karşı tarafın savunması gelmiş. Beklemedeyim ben de ne olacak diye.
  13. Clyde

Aula Sc900 Max Alınır mı?

Vallahi farem yoktu 200 TL'lik Lenovo kullanıyordum, forumu gördüm aldım direkt.
  14. Clyde

🔥İndirim Getir Dondurmaya 600tl Ye 300tl İndirim🔥🔥

Yok 1 saat oldu hala yoğunluk sebebiyle sonra deneyin diyor yarın gidip bildiğim yerden gerçek dondurma alacağım plastik yemek yerine.
  15. Clyde

Bende de var 49,99 TL.
  16. Clyde

Ben alamıyorum ya. Kaç dakikadır yoğunluk yoğunluk deyip duruyor
  17. Clyde

Tüketici Hakem Heyeti İşleyişi ve Bilirkişi Hakkında Sorum Var

Çok komik maalesef ülkede ki adalet kısmı. 1788552810 Hayır göremedim. Sadece savunma geldi gibi bir şey yazıyor. Görebilme şansım var mı?
  18. Clyde

Yüksek meblağlı cezalar kesilse az çok akıllanırlar da 15 20K kesiyorlar umurlarında olmuyor. Servisten çıkmadan monitörü prize bağlayıp elimle gösterdim çalışana "şefim burada değil bir şey yapamayız sorunsuz girdik fotoğraflayamadık göremedik gönderdik kayıt kapatıldı gidin" dedi. THH'ye...
  19. Clyde

Problem değil sonuçta bunun için başvurdum. Monitörü iyice temizledim öğle ışığında bile yakından bakınca problemler gözüküyor.
  20. Clyde

Çok teşekkür ederim. Rapora fotoğrafları eklemiştim zaten. Merak ettiğim acaba biz mi götürüyoruz monitörü yoksa bilirkişi gelip mi bakıyor diye merak ediyordum. Gündüz vakti çok fazla gözükmüyor biraz yakından bakmak gerekiyor ama gece olduğu zaman siyah temada direkt göze batıyor gözüküyor...
Geri