Arama sonuçları: *

• Users: Clyde
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Clyde

Yardım Elit Müzik Mikrofonumu Vermiyor?

Selamlar, 27 Şubat tarihinde ürünümü Beymen aracılığı ile servise gönderdim. Fifine A9 mikrofonumun iç kısımdaki shockmount denilen, sabitlemeye yarayan plastik aksam kırıldığı için ücretli dahi olsa yedek parça temini istediğimi belirttim. 27 Şubat cuma günü kargoya verdim, 2 Mart pazartesi...
  2. Clyde

PXN V10 Ultra İncelemesi ve Deneyimlerim

Görevimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz :kekw: :kekw::kekw:
  3. Clyde

Benim fotoğraf ekleme yetkim elimden alınmış galiba fotoğraf ekleyemiyorum :peeposad:
  4. Clyde

Bu görevi VD6 hazretlerinden devraldım. Komuta bende komtanım :widepeepo:
  5. Clyde

Çok teşekkür ederim. Çocukluk hayalimdi bir 15 sene sonra da olsa gerçekleştirebildim :widepeepo: Darısı diğer isteyenlere olsun.
  6. Clyde

Selamlar, iyi forumlar. @Advocate'nin önerisi, arkadaşlarımla uzun araştırmalar sonucu PXN V10 Ultra satın aldım. VD4 tam yuvarlak direksiyona ve daha farklı bir motora sahip olduğu için onu tercih etmek istiyordum fakat şu anlık bütçem V10 Ultra'ya elverdi. 1 haftadır benimle birlikte ve...
  7. Clyde

10K civarı 2. El direksiyon önerisi

Ben ilk direksiyon setimi aldım. Daha öncesinde Rampage V900, G27 ve G29 kullandım şu an ki direksiyonumdan aldığım keyfi alamadım. Gerçekten çok başka bir şey. Bugün foruma konu açacaktım fakat 4 saat BeamNG oynadığım için geç kaldım mesela :kekw:
  8. Clyde

Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

Direksiyonunu değiştirdim aynısı dersen inanabilir aslında :widepeepo:
  9. Clyde

Ben de S600 verdim iyi gidiyordu freni bulamadı kaza yaptı kalktı gitti :kekw:
  10. Clyde

Çoook teşekkür ederim :peepokalp: 1776118675 Yok abi simülasyonda bile süremiyorlar. Yengemi oturttuk direksiyona 2 dakika 13 saniye de takla attı BeamNG'de :kekw:
  11. Clyde

Hiçbir şey demedi karışmadı sürdürmeye çalıştım ona da yanaşmadı ama :kekw:
  12. Clyde

Kredi vermeyi unutmuşuz onu alt tarafa yorumlara ekledim :kekw: 1776108623 Umarım herkes Direct Drive sahibi olur.
  13. Clyde

Yardım 30.000 TL Bütçe ile OLED monitör tavsiyesi

Kendi sitesinde de 26K. İtopya'dan almaktansa sitesinden alınabilir. https://www.lg.com/tr/monitor/oyun-monitorleri/27gx704a-b/?ref=akakce&v=1.33
  14. Clyde

Aldığımız FPS'ler gerçek değil bizi kandırıyorlar !

Bende uzun süredir bu durumdan şikayetçiyim. OLED G6'ım vardı. 360Hz bir monitör, 165Hz IPS monitörümden sonra inanılmaz akıcı, yumuşak gözüküyordu her şey. Dying Light 2'yi aynı FPS'te oynamama rağmen aralarında ki o yumuşaklık inanılmaz yüksekti. Keza CS oynarken fark oyun çok hızlı ve...
  15. Clyde

Bir zehri alırsa bana da bırakmaz diye düşünüyorum ama "şimdilik" benim ne işim var deyip duruyor. Bir gelsin direksiyon, elde tespih ETS'de tır sürmez umarım :kekw:
  16. Clyde

Peder değil de annem biraz daha sıkıntı gibi :kekw: Zaten yaşın geldi kalk evlen git artık diyor, bir de bunu görünce temelli evden atabilir artık. Babama da çözeceğiz ya bir şeyler BeamNG falan açarım anlaşırız onunla annemi de artık ETS'de Tofaş moduyla kandırırım :kekw: Tek sıkıntı tüm...
  17. Clyde

Ben bir şey yaptım ama umarım evden atılmam....
  18. Clyde

Yardım Paket Yükseltmeme Rağmen İndirme Hızım Artmadı

Ben de mikrofonumu servise verdim 1 aydır yok. 1 ay dediğim de iş günü olarak 26 gün oldu. Aradım tekrar mı göndermek istiyorsunuz diyorlar. Mikrofonumu gönderin dedim parça serviste yokmuş diyor. Dedim bana mikrofonumu verin o zaman tamam dediler 2 hafta geçti hala yok. 1775075667 Allah...
  19. Clyde

Bir şansınızı deneyin. Olmadı biraz tehdit edin.
  20. Clyde

Ben de altyapının olduğunu, fiber kablonun çekilmediğini anlatmak için savaştım. İşini bilmeyen insanlar torpille çalıştığı için kimse yardımcı olmak, işini yapmak istemiyor.
Geri