Arama sonuçları: *

• Users: Hakanav
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

30.000 Tl laptop tavsiyesi

Öncelikle merhaba arkadaşlar. 2. El laptop alma düşüncesi ile yola çıktım ve şu anda 3 sıfır üründen veya sizin tavsiye edeceklerinizden hangisini almalıyım olarak devam ediyorum. 1. Ürün 2. ürüne göre işlemci ve depolama olarak bir adım önde fiyat farkına değer mi sizce...
  2. H

Bu laptop alınır mı?

Eğer üniversite vergisiz indiriminden yararlanmayacaksan çok
  3. H

Çözüldü✓ PC Aniden Mavi Ekran Veriyor!!!

Eyvallah beklemedeyim
  4. H

Format atarken mavi ekran hatası.

Şu anda cihazın ssd sinde windows bile yok bende onu çözemedim 1664367247 Veya taktığım hdd de gt630m driveri vardı crash... Şu anda bu mesajı yazarken aklıma geldi sırf bu yüzden bile bdos vermiş olabilir. 1664367657 Ama hatayı tekrar WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR kodu ile vermişti 😞
  5. H

Eyvallah haber bekliyorum
  6. H

Anakart değişimi mi yaptın peki tamir oldu mu teşekkür ederim bu arada cevaplar için
  7. H

Yav benim laptopta da benzer bir sorub var kafayı yicem
  8. H

Reis naptın hallettin mi
  9. H

https://www.techinferno.com/index.php?/topic/12951-p670rs-bios-update/ Link paylaşmak yasaksa kaldırırım Şöyle bir forumda denk geldim cihazın pili çalışmadığı için deneyemiyorum.
  10. H

Peki sence nasıl bir sorun olabilir bilgisayarın açılmaması gerekmez mi Veya ekran kartındaysa driverini silip sadece entegre grafik üzerinden açma şansım varmı
  11. H

Bende direk kapanıyor farklı hdd ile denedim gene aynı şekilde ramde de sıkıntı yok cihaz laptop
  12. H

vga to hdmı görüntü sorunu

Anakarta mı taktın vgayı anakarta mı Eğer işlemcide dahili gpu varsa ekran kartını sök Anakarta takıp öyle dene
  13. H

Nvidia kurulum programı devam edemiyor sorunu

Ekran kartı driverlerini silme programı vardı ordan temizle tekrar kurulum yap bence
  14. H

Kasam Çalışıyor Ama Görüntü Gelmiyor

Biosu sıfırlamayı denedin mi pili söküp fişten çıkarıp güç düğmesine basılı tut
  15. H

Clevo p670rs laptopum bilgisayarı açtıktan yaklaşık 2 dakika sonra WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR hatasıya mavi ekran veriyordu. Bios güncellemesini bulabildiğim son sürümüne güncelledim. Hala aynı hatayı almaya devam edince formatlamayı denedim. Diski sıfırladıktan sonra temiz bir şekilde kurulum...
Geri