Arama sonuçları: *

• Users: ZodiacArs01
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Projeksiyon Önerisi Verebilir Misiniz?

Bütçem 15-16 bin. Piyasada iyi bir projeksiyon göremedim. Wanbo Vali 1 gözüme çarptı bu süreçte ama içime de pek sinmedi. Wanbo Mozart 1 çok iyi duruyor ama stoklarda hiçbir yerde yok. 2.el de girmek istemiyorum. Öneriniz var mıdır? Kullanım film/dizi/youtube izlemek ve beklentim çok çok...
  2. Z

Projeksiyon Olarak Hangisini Alırdınız

Aldınız mı hocam? Tecrubeleriniz nedir?
  3. Z

Projeksiyon Önerisi Lazım

Hocam tecrübeleriniz nasıl?
  4. Z

Sizce Bu Monitör Alınır mı?

Teşekkür ederim hocam. Bakım çok deniyor dikkat etmek lazım galiba. Çok bilgim yok otomatik kendi bakımını yapıyor mu ekranı kapatıp fişi çekmemek gerekiyormuş galiba. Farklı bakım var mı? Çok bilgim yok kusura bakmayın eğer tuhaf soruysa :)
  5. Z

Aoc çektim itopyadan oled hocam 18k inmiş geçen gördüm aldım direkt ne olur bilmem artık 😂 umarım kötü bir ders olmaz bana.
  6. Z

Neden bunları önerdiniz? Xiaomi den daha iyi olma nedenleri nedir?
  7. Z

Çözünürlük ve film/oyunlarda renklerim ve görüntünün iyi olmasını istiyorum. Oled de düşündüm ama yanma konusundan dolayı vazgeçtim. Çünkü kodlamada sorun yaratır diye okudum.
  8. Z

https://app.hb.biz/BdLdVJQiHmAE Sizce bu nasıl bir monitör? Yazılım, oyun geliştirme ve oyun için alıyorum. Laptop var onu baglicam. Laptop ekranı da 16inc 1920*1200 ikinci ekran olarak kullanacağım. Bütçem bu seviyelerde 20k falan çıkılır max.
  9. Z

Fiber Sizce Ne Zaman Gelir?

Altyapı var mı yok mu bilgim çok yok. Dün Türk Telekom optik kablo gelmemiş dedi. Son 1 sene içinde de bir kazı falan olmadı çevremde. Talep oluşturacağım bayram sonrası ama pek işe yaramaz gibi. Şuan 50 lik alıyorum oyun indirmek dert 50gb oyunu 3 saatte indirdim. Onun dışında YouTube film...
  10. Z

valla hocam bilmiyorum kiracıyım burda kazdılarsa kutusu falan varsa hiç görmedim ben. sistemde 80 kusur cıkıyor 75 verelim diyorlar. 1779608333 darlasam 1-2 seney getirseler belki ben bu evde olmam. ugrasa degmez gıbı o zaman. bızım 1 km ustune fıber varmıs. bıze de gelır mı acaba dıye merak...
  11. Z

1.5 km uzağımda mahallede fiber var. Benim apartman 50 destekliyor. Türk Telekom aradım başvuru yapın merkezden falan dediler. Başvuru yapmayı düşünüyorum ama internette sürekli 2-3 sene sürdü hâlâ gelmedi gibi şeyler okuyorum. 2-3 sene sonra da gelecek fiberi napayım ben😁. Kiraciyim zaten...
  12. Z

Yardım Klavye Şeçiminde Yardım Gerekli

https://www.hepsiburada.com/aula-l99-4-akilli-dokunmatik-ekranli-3-modlu-rgb-hot-swap-raindrop-switch-mekanik-kablosuz-oyuncu-klavyesi-turuncu-p-HBCV0000DSDRGL klavye hakkında bılgım yok ama gecen bunu gordum elımde guzel bır klavye olmasa dırekt alacaktım :D
  13. Z

🔥İndirim Iffalcon 55u95a 4k Ultra Hd 55" Miniled Tv 40.999 TL (Stok Geldi)

10 senelkk Vestel den geçeceğim ben de 😁😁 ekranimin ortasinda siyah bir çizgi cikinca vaktin dolduğunu anladım ben de bakmaya başladım. Deneyimlerimiz aynı olacaktır diye düşünüyorum o vakit.
  14. Z

Anladım hocam teşekkürler. Max değeri yaziyor o zaman oraya. Biraz yanıltıcı oluyor benim gibi bilmeyip sadece okuyup alan için. 55 inç düşünüyorum ben de iffalcon oled olmasada sizin kullandiginiz üründe siyahlar oyunlar ve filmlerde tatmin edici mi hocam?
  15. Z

Amazonda 512 karartma bölgesi var diyor. 120 demissiniz. 512’ye Kadar Yerel Karartma Bölgesi: 500+ seviye yerel karartma bölgesiyle piksel seviyesinde ışık kontrolü sağlar. Her karedeki detayları hassas biçimde yakalayarak size lüks ve etkileyici görüntüler sunar. Yanlış beyan mı bu? Konudaki...
  16. Z

2 farklı gorus ılgınc. Almadan anlasılmıcak gıbı durum. Ama miniled tam oled deneyimi vermesede en yakın olan dıye bılıyorum. Acaba renk ayarlaında mı bir sorun var. Gri olmaması lazım siyahlar. 1776884998 hem cok pahalı hem de sureklı ızlenen bir ekrna oldugu ıcın mınıled tv de daha mantıklı...
  17. Z

https://www.donanimhaber.com/iffalcon-u85a-serisi-turkiye-de-satisa-cikti--204799 su haberi gordum ama hepsıburada da bulamadım. Bende mi gozukmuyor acaba
  18. Z

Servise kaliyorsa geçmiş olsun. Yarın panel elimizde kalır😁 iffalcon daha mantıklı bu piyasada. Bu fiyata daha iyisi yok gibi yakın fiyatta bile. Özellik bakımından tabi ki.
  19. Z

Amazon Siparişimi İptal Etti.

Para cekiyor mu hocam iptal oluyor da.
Geri